PDA

View Full Version : Live Score problem


cosmoose
Dec 29th, 2012, 03:45 AM
Is anyone having the same problem I'm having with the official live score from WTA?
Every time I pick a match to follow, the live score automatically changes it to the first match shown.

edificio
Dec 29th, 2012, 03:50 AM
Link?

Tezuka.
Dec 29th, 2012, 03:51 AM
Is anyone having the same problem I'm having with the official live score from WTA?
Every time I pick a match to follow, the live score automatically changes it to the first match shown.

Yes, me too.

Mahon_Lorcan
Dec 29th, 2012, 03:51 AM
the same...

Spiritof42
Dec 29th, 2012, 04:00 AM
Yes, the new version is very buggy.

Another problem I'm having: when I click on Completed Matches for Brisbane and try to get results for today's matches (2012-12-29), I get sent to the schedule instead.

cosmoose
Dec 29th, 2012, 04:02 AM
Yes, the new version is very buggy.

Another problem I'm having: when I click on Completed Matches for Brisbane and try to get results for today's matches (2012-12-29), I get sent to the schedule instead.

I'm glad the new version has the draw and OOP but it is very buggy.
Hopefully things will get sorted soon.

itzhak
Dec 29th, 2012, 07:39 AM
How do you move from tournament to other tournament, it was much easier before...

TheBoiledEgg
Dec 29th, 2012, 08:47 AM
^ got to click in bottom left corner- WTA Main menu then LIVE Events to switch tourns

just awkward :o

itzhak
Dec 29th, 2012, 09:20 AM
^ got to click in bottom left corner- WTA Main menu then LIVE Events to switch tourns

just awkward :o

I don't see it. I just refresh and than select other tournament but it's awful....

TheBoiledEgg
Dec 29th, 2012, 09:28 AM
you can only see it if the scoreboard is full page.

Also on left side in grey it says select tournament