PDA

View Full Version : ipod "click of death"


V-MAC
Sep 25th, 2008, 05:57 AM
I only got it at the start of the year and it is already after packing in :o What a piece of crap.

~{X}~
Sep 25th, 2008, 06:29 AM
I have had mine for 2 and a half years and never had a problem. :confused:

-cata-
Sep 25th, 2008, 05:18 PM
I've had mine since 2004/05 I think... and never ever had any problems with it ...

Wannabeknowitall
Sep 25th, 2008, 05:24 PM
2.5 years and no problem at all.

kwilliams
Sep 25th, 2008, 05:31 PM
I got an itouch last December and it had a couple of meltdowns a couple of weeks ago. It's been fine since then, thankfully! I don't know what I'd do without it!

V-MAC
Sep 25th, 2008, 05:43 PM
Thanks for responding guys.Well I hope it doesn't happen to ye. I had no problems with it before until last night when it just suddenly froze as I was charging it. I managed to reset it but it once I tried adding songs it froze again and this time it was finished. The apple logo just kept coming up on screen followed by a clicking sound. Oh well, thankfully it is still under warranty so not all is lost.

Tennisballova
Sep 25th, 2008, 08:14 PM
I had the same problem with my iPod Mini and iPod 5th gen. for quite a while before they eventually died :sad:.

Now I listen to music via my walkman phone (Sony Ericsson W880i). And I must admit, the sound quality is much better and accessories are much cheaper :D.

ce
Sep 25th, 2008, 08:27 PM
i have it since last year and no problems
i love it :hearts:

Optima
Sep 25th, 2008, 08:41 PM
I had my first one less than a year and it already died.

Monica_Rules
Sep 25th, 2008, 08:45 PM
I haven't had any major problems with mine. I got it 2 and half years ago. i thought it had broken once but i just needed to reset it LOL!

Willam
Sep 25th, 2008, 08:48 PM
3 years til my mini died.

1 year and a half with classic and all good. excelent. love t.

Danči Dementia
Sep 25th, 2008, 09:18 PM
I have mine since 2006 and its ok :)......well kind of :o

esquímaux
Sep 28th, 2008, 03:39 PM
I've been through 4 80gigs. My first 80gig is somewhere on the bottom of a harbor in Cairns, Australia. Another crashed after a night of unbridled clubbing in Tokyo's Shinjuku district. I had it replaced at the Itunes store in Shibuya. Now I'm down to the replaced 80gig and an Ipod 80gig classic I bought off Amazon.com. I keep the replacement packed away in a safe place, but the classic is utilized for car music and when I go running. So my best guess is that the classic is next to go :lol:

NeeemZ
Sep 28th, 2008, 03:46 PM
I had an iPod classic for about 1.5 years and it had a few problems. The last problem was that it just would not sync with iTunes at all, which caused me to buy a Nano, which I've had no problems with at all.

doni1212
Sep 28th, 2008, 05:14 PM
2 years and not a problem, :yeah:

King Aaron
Sep 28th, 2008, 07:01 PM
2 years and not a problem, :yeah:
Same here. :yeah:

Rocketta
Sep 28th, 2008, 08:17 PM
I've had one since the Ipod photo came out and no problems... I'm not sure how many years that is but I've also always had it in either a rubber sleeve protecting it or a hard case protecting it? :shrug:

No Name Face
Sep 29th, 2008, 02:17 AM
2 years and 3 months and no problems at all. *knock on wood* Same goes for my MacBook.

Thanx4nothin
Sep 29th, 2008, 04:35 AM
My i-pod nano is a source of constant annoyance. It freezes persistently and the menu button has taking a vacation from working. My friends never have problems with theirs though.

In The Zone
Sep 29th, 2008, 06:35 AM
Wow. I was just thinking after reading this thread that I was fortunate to have nothing go wrong with my ipod (the 3rd one of mine).

And what do I do tonight? Well, apparently it was resting on apair of jeans of mine and when I threw it into the hamper, the ipod went with it and then again into the washing machine. :tape:

But it works. It didn't work at first but I blowdried it and let it rest and now it works all the same. But I am definitely Lucky by Britney. :p

Beat
Sep 29th, 2008, 08:49 AM
i've had my ipod classic for more than 3 years and never had any problems. but i look after it really well ;)

miss_molik
Oct 1st, 2008, 08:04 AM
I got a 3rd gen nano christmas 06 and it always worked fine, got the new nano last week and it's great :) My little sister now has my 3rd gen nano, still going strong.

Richard_from_Cal
Oct 3rd, 2008, 05:54 PM
Sorry for your trouble, yet again, I've never owned one. Call me a loom-breaker...

...what about a zune?
http://www.zune.net
http://www.smh.com.au/ffximage/2006/11/15/zune4_wideweb__470x364,0.jpg

I see them at Wal*Mart also...


http://en.wikipedia.org/wiki/Zune_Marketplace#Zune_Marketplace
.
.
Wish I hadn't brought it up. Waaay over my head.