PDA

View Full Version : My pictures won't show up!!!!!


Cassius
May 19th, 2002, 02:03 AM
I used the 'IMG address' thing and instead of the pics showing up, this happens:
www.medienpublikation.de/bildarchiv/dementieva/(D248-4856)
It came up like this for 4 pics.
How come its not working properly:confused: ?

Cassius
May 26th, 2002, 12:20 AM
Help!!!!!!!Please!!!!!!!!!

Jorn
May 26th, 2002, 12:25 AM
www.geocities.com/nz_online/fin_doubles.jpg


Do you remember to type in the full URL http://www. etc ? after you hit "Post Reply" click "IMG" and copy/pasta the url

Mikey
May 26th, 2002, 02:12 AM
yes, i agree w/ jorn...when you hit properties, you took the first two lines, when in reality, there were 4 :eek: :eek:

here is the full address: http://www.medienpublikation.de/bildarchiv/dementieva/(D248-4856)_Elena_Dementieva_Spielbild_Doppel_Husarova_B erlin_2002.jpg

Cassius
May 26th, 2002, 02:19 AM
Thanks, but I think I'll choose a different pic. (One with less lines to type).

kournikovafan13
May 26th, 2002, 03:33 AM
Originally posted by Cassius
Thanks, but I think I'll choose a different pic. (One with less lines to type).

just copy and paste the url

Cassius
May 26th, 2002, 03:43 AM
Nice idea KOURNIKOVAFAN13, but I've just tried it, and it still won't work.
You know, if I post an attachment pic, it can't be bigger than 100KB (ish), how big can a pic be if I use the IMG address? Do it have to be under a certain amount of KB's? Because the pics I wanted to show are big so they might be too big.

kournikovafan13
May 26th, 2002, 04:33 AM
Did you know you have to copy the url from 'properties'? Right- click on the picture, go to properties, and then copy the url there. Then paste the url into the IMG thing.

Like this::angel:
http://news.bbc.co.uk/olmedia/1490000/images/_1491048_dementieva150.jpg

Hope that helps