PDA

View Full Version : The Block (Belgian TV show)


gentenaire
Sep 22nd, 2004, 04:17 PM
Volgt er nog iemand The Block? Ik ben er verslaafd aan geworden. Ik was ook beginnen kijken naar De Werf maar heb snel afgehaakt. Daar gebeurt niks interessants en de helft van de mensen zijn doodergerlijk.

The Block vind ik schitterend. Mijn mening over de koppels en de afgewerkte kamer.

Koenraad en Veerle: hebben terecht de beste kamerprijs gewonnen want hun ontwerp is gewoon het mooiste en origineelste. Als ge verbouwt moet ge nie proberen alles te verbergen, dan kunt ge net zo goed nieuw bouwen. Ook, gezien de stijl van het Eilandje algemeen in Antwerpen, als trendy buurt, denk ik dat die stijl het beste zal scoren. 'k Vind het ook wel een sympathiek koppel.

Erwin en Lily: ondanks het feit dat Erwin soms zeer ergerlijk kan doen, heb ik er wel nog iets van sympathie voor. Als ik niet kan slapig word ik ook zeer kribbig en ik denk dat ik zelf me ook zou doodergeren aan Sven. En toch goed dat LIly hem niet blindelings volgt als ie ergerlijk doet.
kamer: heb het niet voor die bemeubeling maar de blauwe hardsteentablet was wel sjiek.

Johan en Ellen: eerst leek me dit een sympathiek koppel maar Johan heeft zijn ware aard getoond. Amai, zon' slecht verliezer! Dit terwijl den expert groot gelijk had op zowat alle punten. Ik kon me er compleet in vinden. Hun kamer is te tijdelijk, te druk. Oranje is idd trendy nu, maar er zitten subtiele verschillen in tinten, en welke ge kunt combineren, en da heeft ie gemist. Ik vind dat hun keuze van grijs en oranje niet goed samengaan en dan nog eens die lelijke paarse meubelen erbij en het wordt teveel. Als ge een fel kleur gebruikt, mag de rest niet te druk zijn. En dan die radiator, die zal zeker meer gekost hebben dan die van de andere en da's nu eens echt weggesmeten geld! Die radiator is kwalitatief nie beter dan die andere, die ziet er gewoon beter uit, da's al. En als ge uw radiatoren onder 't raam kunt zetten, dan zet ge ze best daar. Da zorgt voor een egalere temperatuurverspreiding. Die dure vertikale radiatoren (die minder warmte afgeven per oppervlak), die gebruikt ge in ruimtes waar ge geen radiatoren onder de ramen kwijt kunt. Maar Johan denkt dat omdat de materialen op zich meer waard zijn, de kamer dat dan ook moet zijn. Zever in pakskes!

Sven en Sally: ik denk dat ik me ook zou doodergeren aan Sven. Da's niet direct het type waar ik mee overeen zou kunnen komen. Sally lijkt me wel nog een tofke (LOL@"wij zijn mediageil") en veel van hun filmkes zijn eigenlijk wel grappig. Sven is dan weer in mijn achting gesteven door zonder chroom te willen toegeven dat den expert gelijk had en door te tonen dat hij er iets aan wil doen. Hun kamer: nie tmijn stijl, maar in die stijl wel mooi gedaan, nie kitsjerig. Dat indirect licht is mooi gedaan.

Maajken
Sep 22nd, 2004, 05:25 PM
ik ben fan van sven en sally, azon sympathiek koppel! :D kvond hun kamer ook wel mooi maar lijk de expert zei, 't moet zo een beke met de rest van 't appartement overeenstemmen ook.. sjiek dat hij die kraan wist te versieren btw

johan en ellen: ugh wat een irritante vent! ik snap echt nie wat ellen daarin ziet :confused: kvond hun kamer veel te kleurrijk, kzou er rap op beu gezien zijn en als ge dichter keek, bleek de afwerking ook niet je dat

erwin en lily: al even irritant en arrogant als johan. lily heeft blijkbaar nie veel te zeggen in da huwelijk en erwin das ne sexist ook argh! hun kamerke was wel schoon gedaan, vooral die jaloeziŽn aan da raam stonden mij wel aan

koenraad en veerle: tof koppel maar kvond hun kamer wa te bleekskes, ze hadden voor mijn part hier en daar wa meer kleur mogen insteken want da gans wit bed leek precies op een ziekenhuisbed :tape: en kweet nie wat ik van da plafond moet denken

't gaat nog interessant worden denk ik want der zijn er een paar die elkaar helemaaal nie kunnen luchten..

Elske
Sep 22nd, 2004, 05:50 PM
ik heb der nu al wa stukjes van gezien, ik vind het wel plezant enzo maar vanaf 't moment da ze beginnen neuten verzet ik da ;) wel sjiek wat ze in zo'n korte tijd allemaal kunnen doen.. :)

en Sven en Sally is het enige koppel da mij nie ergert tot nu toe ;) :)

gentenaire
Sep 22nd, 2004, 06:02 PM
:lol: terwijl ik me dooderger aan mensen gelijk Sven!

per4ever
Sep 22nd, 2004, 06:36 PM
geen flauw idee wat het is :confused:

ik kijk enkel nog naar flikken.. voor de rest zie ik niks meer op tv :( :o