Tennis Forum banner

Diskusije na srpskom jeziku

113K views 1K replies 45 participants last post by  Gentleman 
#1 ·
U potforumu "Serbian sensations" već postoji tema "Govori srpski da te ceo svet razume", ali tamo se retko piše. Takođe, u Jecinom forumu postoji sličan odeljak, ali ljudi i dalje pišu na srpskom svuda osim tamo. Ne verujem da će drugačije biti ovde, ali bilo bi fer makar da pokušamo pošto često ometamo tok diskusije u nekoj od tema ubacivanjem komentara na srpskom. Ja prva to prečesto radim, pa rekoh - ajde da pokušamo ovako. :)
 
#179 ·
Na FB svoje klinike Tina Maio se pohvalila da je dobila akreditaciju za AO, kao Anin "trener". Citira Aninu izjavu sa današnje konferencije za štampu o "radikalnim promenama u predsezoni".
Ana je, inače ,potvrdila sve ono o čemu smo pričali - nije išla u teretanu, radila je vežbe sa Maio i trenirala sa Najdželom na terenu.
 
#181 ·
Ja vise i ne mogu da citam njene intervjue. Svaki put isto s****e.
I was pleased with my game. It's a process. Blablabla. :rolleyes:
Stvarno ne postoji jos jedna igracica koja je u stanju da toliko malo sadrzaja ponavlja toliko puta. Izlizalo se sestro. A da ne pricamo da nema veze sa realnoscu. Kad kaze "she's a tough opponent" za nekoga ko je druga liga mislim dodje mi da :banghead:
Nema sanse da kaze bilo sta sto nije kompletno liseno smisla i opste mesto, politicki korektna i rezervisana do kraja, osim kad su Srbi i zene&muskarci u pitanju. Onda je puna (nepopularnih) misljenja.
Ah, rekoh vec da cu da prestanem da pisem, pa mozda je bolje da cutim.

A sto se tice Byrnesa, nemam komentara za postupak.

Evo upravo gledam njen intervju na Eurosportu i eksplicitno je rekla da ne veruje da je jedna od teniserki koja moze da osvoji GS. :facepalm: :sobbing:
E moja Ana. Gde si ti zalutala, devojko?
Top 10 joj je cilj za kraj godine???
I to sa sve Nigelom. Znaci ne planira da udje u drugu nedelju nijednog Grend Slema ove godine? Lelee. :help:
 
#182 ·
Kakve izjave treba da daje po tebi? Umesto "Ona je tezak protivnik" da izjavi "Ona je druga liga"?
Sta je tacno izjavila na Eurosportu? Ne valja kada kaze da moze da osvoji Grend Slem, a ne valja ni kada kaze da ne moze da osvoji Grend Slem. Svetu se ne moze ugoditi.

Izjavljivala je da je cilj u 2012 povratak u TOP 10, druga nedelja Grend Slema i plasman na zavrsni WTA sampionat.
 
#184 · (Edited)
I da, da odgovorim na prvo pitanje - sta bih ja rekla.

Hvaliti nekoga koga si pregazio ne da nije neophodno, nego cak deluje i neiskreno. Primer Patty Schnyder u finalu Linza.
Moze se reci kako je umela nekada da joj pravi probleme, pomenuti neki mecevi gde je izgubila, pomenuti mecevi gde je protivnica pobedila jaku teniserku, pomenuti stil igre koji ne odgovara, ima hiljadu varijanti da se kaze nesto lepo a da ne zvuci neiskreno. Uostalom i druge igracice igraju ponekad sa drugom ligom (sad ne mislim na Patty Schnyder), ponekad pregaze i prvu ligu, ali samo i iskljucivo Ana, UVEK, BEZ IZUZETKA, govori da je to tough opponent.
Pa hajde kazi ti, da li bi ti osobi koja svima koje vidi kaze da su divni, verovala kad ti kaze da si divna?
Niko Anu ne tera da sada posipa drvlje i kamenje po svojim protivnicama, ali ovako zvuci neiskreno, a u najmanju ruku kao pokvarena ploca.
 
#186 ·
Ne prestaje da reklamira sebe i kliniku preko golfera i Ane. Meni je smešno..."3 naša pacijenta su u top 10"..."pratite našeg pacijenta Anu Ivanovic"...", "bila sam sinoć na Aninom meču, Adam me je odvezao..."

Čoveče, bio joj je dovoljan jedan susret sa Anom pa da je ubedi da joj Scott B. nije potreban, da ne može da joj pomogne i da rad sa njim ne donosi rezultate...šta ti je moć ubeđivanja...još kad imaš osobu koja je podložna tuđem uticaju...

A opet, pošto Ana nema nameru da ide u teretanu i da se ozbiljnije pozabavi fitnesom - šta će joj kondicioni? Izgleda da je preplašena od mogućih novih povreda ili obnavljanja starih pa neće da rizikuje. Ako je ceo pripremni period koristila za rehabilitaciju, onda je stvar gora nego što se predstavlja javnosti.
 
#187 ·
Jebi ga. Sto rece neko (mozda ti?) Ana vise ceni one koji je lose tretiraju nego one koji je cene i veruju u nju.
A ta preplasenost od povreda, udruzena sa njenim crno-belim mindsetom o kome sam govorila gore, izgleda i oblikuje njenu karijeru od prosle olimpijade pa sve do danas. Duboko sam ubedjena da ona ne trenira dovoljno i da je bar deo razloga taj sto je konstantno u panici od povreda. Zato kod nje i imas uvek ono - jedna se stvar popravi a druga pokvari, ili se bavi fitnesom a ne tenisom, ili tenisom ali onda nista od fitnesa. Kad popravi servis to je zato sto je trenirala na njemu satima, i onda obavezno imas los ground game, i obratno; seti se Wimbledona prosle godine.
Jednostavno ona izgleda ne moze da ulozi te sate koji su potrebni i koje je nekada ulagala, i kao rezultat nesto uvek fasuje i nesto uvek fali.
 
#188 ·
I naravno, Ziki igra dubl sa Katarinom Srebotnik.
Sve mi se cini da od olimpijskog dubla nece biti nista. Mora covek da gleda svoje interese; nije blesav da rizikuje da ga opet ispali zbog eventualne povrede. Njemu je dubl glavna profesija a ne kao njoj zajebancija.
Nije on Scott Byrnes da trci za Anom i ugrozava svoju karijeru.
 
#189 ·
Za razliku od Serene i Roddicka. Oni će igrati na Olimpijadi, a mislim i da su se prijavili za AO.

Čitam ovaj intervju "Court in the act"... 2 lokalna trenera hvale Anu i Hantuhovu, a i reklamiraju svoju školu tenisa u Nusi preko njih. McMahon i Richards : "Jednom smo radili par sati sa Anom, sparingovali joj i učili je kako da igra voleje. Adam je bio ball-boy, skupljao je loptice za nju i Najdžela. Često bi se zagrevala sa Adamom, koji joj je bio hitting partner, dok ne počne da radi na konkretnim stvarima sa Najdželom."

Inače, Adamov kondicioni je stigao u Melburn pre 2 dana,kaže počinju danas da rade, ako im vreme dozvoli. Voze bicikl, za početak...
 
#191 ·
Pazi, ovo je savrseno ocekivano i logicno kad se ima u vidu kako je prosla njena predsezona.
Verovatno ce odluka da zavisi od performansa na AO.
Posto ce - sudeci po opisu njenog treninga u predsezoni - verovatno morati da improvizuje, ona ne moze da predvidi svoj performans (a ni inace ne moze). Pa ce samim tim, ako dodje do nekog "OK" (u njenom smislu) plasmana, tipa 4-to kolo, ili (daj Boze) jos bolje, da zakljuci da moze da si priusti da igra Fed Cup. Sve je proslo manje vise bezbolno, i Maio je superiska.

Sa druge strane, ako bi ispala u sledecem kolu, onda bi vec morala da se ozbiljno zabrine i da uzme period posle AO za fitness trening i eventualno uigravanje na nekom manjem turniru, jer je protracila predsezonu. Tako da od FC u tom slucaju nema nista.

Aj' se kladimo da ce tako da bude (ali uz drugacije obrazlozenje, tipa povreda).
Znaci odluka se ne ocekuje pre ispadanja sa AO :D

Ne, definitivno cu se samobanovati odavde :facepalm:
 
#192 ·
Propustih par postova, pa to valja sad nadoknaditi. :lol:

Ova Tina toliko sebe i svoju kliniku reklamira da je to strasno. A meni ipak i dalje deluje ko neki nadrilekar (valjda se tako kaze). Ali dzaba joj i sva ta reklama, ni jedan jedini ozbiljni sportista nece traziti njeno misljenje. :shrug:

Sto se tice njenog, po meni iracionalnog, straha od povreda, za to zaista nemam komentar. Ako ces se doveka plasiti, jednostavno napusti tenis i cao zdravo. Idi surfuj, kupaj se na plazi i milina.

Cinjenica je da ne zeli da igra fed kup. Ali zasto onda najavljuje, prica po svim domacim medijima da zeli iz sveg srca da igra? Sad kad se primaklo, sad vise nije sigurna. Sta, boji se da ce tu nedelju provesti razdvojena od Adama?

And last, but not least, kako samo lupa po intervjuima. Apsolutno se slazem sa JAS.

Uh Ana, sta uradi sa svojim fanovima, em nas je sacica ostala em samo Linguae^ i dalje ima skroz pozitivan stav o njoj. :facepalm: :bigcry:
 
#196 ·
Ja bila na kraćem odmoru, evo me opet, ali neću gledati mečeve da ne izbaksuziram, vidim da joj je dobro išlo dok nisam bila tu.

Mislim da nije bitno da li je rekla da je imala tešku protivnicu ili ne. Ona je to govorila i dok je bila na vrhu, tako da je to fraza samo. Da je pukla od Krajiček ili LDL, verujem da bi i sama odlepila, pošto zna da te devojke nisu njen nivo. Što se tiče njenih ciljeva, o tome ne treba ni da govori, bilo da joj je cilj polufinale GS-a, druga nedelja, top 10, top 20. Kad govori o svojim ciljevima u javnosti, automatski stavlja na sebe više pritiska. Niko nije pričao o povratku na prvo mesto i osvajanju slemova kao ona, a znamo kako je prošla posle svake od takvih izjava. Prvi cilj bi trebalo da bude da prestane da gubi mečeve koje bi trebalo da dobije. Od početka saradnje sa Najdželom, u tome je većim delom i uspevala. Neka trenira, neka igra, pa polako. Znam da je prošlo 4 godine, znam da više nema 20 godina, ali preko noći se ništa neće promeniti.

Što se tiče Fed kupa, razočarana sam. Kad kaže da nije sigurna da će igrati, to sto posto znači da neće.
 
#201 · (Edited)
Autogol za autogolom. Naravno da nije FC toliko bitan i naravno da joj se ne svidja odnos prema njoj u teniskom savezu, ali bi morala to da pregrmi i igra. Ovako ce biti samo gore po nju.
Zbog cega je bitno i od kljucne vaznosti da igra? Zbog toga da joj ne bi neko zamerio, da ne bi bila popljuvana? Ja ne osudjujem nijednog naseg sportistu koji ne zeli u odredjenom trenutku ili nikad da igra za nacionalni tim, pogotovo kada se radi o individualnim sportovima gde si sam svoj gospodar i sam od sebe zavisis (i materijalno i svakako). Ona i Jelena nikad nece osvojiti Fed Cup zajedno, a ni ako ona druga ne igra! Da li je to zbog toga sto su obe u teskom bunaru i sto se mozda nikada nece iz njega izaci, da li je to zbog njihovog odnosa ne bitno je... Obe su igrale za repku nebrojano puta, obe su se zrtvovale, dolazile povredjene ili se na licu mesta povredjivale, placale avionsku kartu iz svog dzepa ili isle kombijem, nisu dobijale nikakve premije (kao igras za drzavu, a to nema cenu i ne placa se), ili dobijale neku bedu od novca... ZASTO? Cast je igrati za drzavu, na to su verujem uvek bile ponosne, ali ne treba da gazi preko svog ponosa i ide kod ekipe muflona i neradnika koji je zovu jer znaju da nece uvek moci da odbije, pa zato hajde da pravimo majmuna od tebe Ana, ti ces moci nekad da nas izbegnes (i svi ce da te pluju zbog toga), ali uglavnom neces jer volis da igras za svoju zemlju, pa si spremna na sikaniranje raznoraznih Boba, Brena & co.! Da sam na njenom mestu jasno bih rekao da ne zelim da igram zbog odredjenih razloga, bez obzira koliko ce ljudi tada biti protiv mene! Ne treba da dozvoli da je gaze (a mislim da upravo to rade) zarad tamo nekog srpstva i cega sve vec! Navescu jedan mozda banalan primer kakav savez ima odnos prema Ani: Ana nikad nije dobila nagradu za najbolju teniserku Srbije po odluci TSS-a, nijedne godine, nikad, sve te nagrade je dobijala Jelena. Pa nemojte mi reci da ona to nije zasluzila ama bas nikad. Zato je Ana dobijala priznanja od WTA, za najperpsektivniju, nabolju, najhumaniju itd. teniserku. Nemam nameru da ocrnjujem Jelenu (za koju inace ne navijam, ali je i ne mrzim), samo hocu da posmatrate stvari sa malo vise strana, a ne samo kako ce repka proci dalje (i da li ce uopste) ako Ana ne bude igrala! Kada celnici tog saveza (ili oni koji ih naslede) budu imali drugacije misljenje prema njoj, ona nece morati da trazi izgovore i da se izvinjava sto ne igra za repku. Smesno mi je bilo kad je Snezana Jankovic (opet ponavljam da nemam nista protiv zene, samo iznosim svoje misljeje) one godine davala izjave kako Ana pije kafu tamo negde dok njena cerka gine za tim. Sta ona zna kako se Ana dogovorila sa selektorom, da li su se slozili da ne igra i ne bude prisutna... Kada majka jedne teniserke daje izjave koje se ticu igranja za reprezentaciju, pritom prozivajuci nekoga ko ne igra, pritom selektor ne daje nikakvu izjavu povodom toga, vec Snezana glumi PR-a saveza, sve mi je jasno kakav savez ima odnos prema Ani!
SVE STO SAM NAPISAO JE MOJE MISLJENJE, NE MORA DA ZNACI DA SAM U PRAVU, NE ZELIM NI SA KIM DA SE RASPRAVLJAM DO PREKOSUTRA O OVOJ TEMI, SAMO SAM HTEO DA NAPISEM ONO STO MISLIM!

Inace, zadovoljan sam kako je prosao AO, realno je bilo da ce izgubiti od Petre. Ima dosta znakova poboljsanja, ali mora jos mnooogo da radi i na igri, a i na mentalnoj snazi! Voleo bih da vidim (makar do kraja sezone, ako ne i ranije) jednu novu Anu, stabilniju i snazniju!
 
#200 ·
:facepalm: :facepalm: Znala sam da neće igrati, ali ipak... :facepalm: Bez nje nećemo proći dalje. Bojana je u groznoj formi.

Pretpostavljam da nas sad očekuju neke nove slike iz Madrida ili tako nešto.
 
#202 ·
Милан_СРБ;20830789 said:
Zbog cega je bitno i od kljucne vaznosti da igra? Zbog toga da joj ne bi neko zamerio, da ne bi bila popljuvana? Ja ne osudjujem nijednog naseg sportistu koji ne zeli u odredjenom trenutku ili nikad da igra za nacionalni tim, pogotovo kada se radi o individualnim sportovima gde si sam svoj gospodar i sam od sebe zavisis (i materijalno i svakako). Ona i Jelena nikad nece osvojiti Fed Cup zajedno, a ni ako ona druga ne igra! Da li je to zbog toga sto su obe u teskom bunaru i sto se mozda nikada nece iz njega izaci, da li je to zbog njihovog odnosa ne bitno je... Obe su igrale za repku nebrojano puta, obe su se zrtvovale, dolazile povredjene ili se na licu mesta povredjivale, placale avionsku kartu iz svog dzepa ili isle kombijem, nisu dobijale nikakve premije (kao igras za drzavu, a to nema cenu i ne placa se), ili dobijale neku bedu od novca... ZASTO? Cast je igrati za drzavu, na to su verujem uvek bile ponosne, ali ne treba da gazi preko svog ponosa i ide kod ekipe muflona i neradnika koji je zovu jer znaju da nece uvek moci da odbije, pa zato hajde da pravimo majmuna od tebe Ana, ti ces moci nekad da nas izbegnes (i svi ce da te pluju zbog toga), ali uglavnom neces jer volis da igras za svoju zemlju, pa si spremna na sikaniranje raznoraznih Boba, Brena & co.! Da sam na njenom mestu jasno bih rekao da ne zelim da igram zbog odredjenih razloga, bez obzira koliko ce ljudi tada biti protiv mene! Ne treba da dozvoli da je gaze (a mislim da upravo to rade) zarad tamo nekog srpstva i cega sve vec!
Je l' to ima neka nova zavrzlama sa teniskim savezom, ili pricas o onom od ranije?
 
#204 ·
Ja znam za to da je ona podržavala Đokovića u onoj "predsedničkoj kampanji", a JJ je bila na Bobinoj strani. Bio je i problem kad joj nisu obezbedili mesto u finalu DK-a, pa je dobila VIP mesto od svojih sponzora. Ono za kombi je takođe tačno, Jovanovski se vozila u kombiju do Slovačke. :lol:

Ne radi se ovde ni o savezu, ni o međusobnim razmiricama. JJ i Ana još uvek imaju šansu da to osvoje, dok su još uvek obe u iole dobroj formi i zdrave. Taj FK ima još uvek neki prestiž, nije to toliko nebitno takmičenje. Svi smo videli koliko su Čehinje bile srećne kad su to osvojile.
 
#207 ·
Милан_СРБ;20831021 said:
To je ono staro i nista se nije promenilo kad je Ana u pitanju... Postane ponovo aktuelno kada Ana odluci da ne igra, ili igra pa izgubi, ili se povredi!
E, onda neka kaže jasno i glasno zbog čega ne želi da igra. Ovako svi imaju utisak da ne želi da igra zato što joj nije bilo dovoljno dva i po meseca druženja sa Skotom, pa želi da ugrabi još koji dan. Izvlačenje na umor i priče o nekim napornim pripremama ne piju vodu više. Naprotiv, potrebni su joj mečevi više nego išta.
 
#209 ·
A da li stvarno mislis da ce ona ikad reci prave razloge zbog kojih ne zeli da igra? Naravno da nece, jer time bi samu sebe jos vise pokopala (kod onih koji joj nisu ni do nokata). Ona nije svadljiva osoba... Nema tu ama bas nikakve veze druzenje sa Skotom (ni ja ga ne podnosim, ali on nije tema), ona te razloge ima godinama... ona, Jelena i savez nemaju zdrav odnos godinama unazad...

Slazem se potpuno da ne treba da se vadi na umor, ona treba da igra sto vise meceva (Pariz, Pataja npr.), ali to sigurno nece biti Fed Cup. Napravila je raspored kao da je top 10, ok, ubacivace tu sigurno jos neke turnire u prvom delu sezone, ali daj kad vec imas motivaciju, kad zelis da se takmicis, pa takmici se jebo ga ti, kakav odmor ti sad treba... :fiery:
 
#208 ·
Милан_СРБ;20831054 said:
Naravno da se radi o savezu i o medjusobnim razmiricama. Pa kako ocekujes da u timu vlada opustena i zdrava atmosfera kada se clanice tog tima ne vole (mogu one da pricaju sta hoce, iz aviona se vidi da su to lazni osmesi kad su zajedno) i kada savez jednu ne j**e dva posto, a drugu dize u nebesa! Kako onda ocekujes da u tom istom timu vlada timski duh, postovanje... Ne moguce je! Momci su osvojili Davis cup jer su u super odnosima (i fantasticni su igraci), imaju sjajan odnos sa selektorom, kod devojaka to nije slucaj!
E, ako pitaš Jelenine fanove, oni će reći da Ana ima poseban tretman u odnosu na Jelenu. Ja mislim da i jednu i drugu tretiraju očajno. Da nije bilo tako, Snežana se ne bi ni žalila. Jedina razlika je u tome što se Jelena povremeno i pobuni, pa ispadne veštica, a Ana ćuti i trpi. U suštini, ni jedna ni druga se ne trude dovoljno oko toga. Kad su se momci pobunili, njih dve su bile iz fazona da ne žele da komentarišu. Još se pričalo i da JJ podržava Bobu, što je meni neshvatljivo. Mada, nije mi ni Srki neka super opcija. :tape:

Svi sportski savezi u Srbiji su propast, ali ljudi i dalje igraju. Šta misliš, kako je Vidiću kad dođe iz Mančestera da igra za onu smrdljivu reprezentaciju, pa mu još Pižon (dok je bio na funkciji) glumi neki autoritet? Čovek koji ne ume rečenicu da sastavi!!! Da ne pominjem Toleta i ostalu bagru. Šta treba jednom Stankoviću ili Vidiću da igraju u takvom timu? Još ih cela Srbija ispljuje pošto se "ne trude dovoljno".
 
#211 ·
Svi sportski savezi u Srbiji su propast, ali ljudi i dalje igraju. Šta misliš, kako je Vidiću kad dođe iz Mančestera da igra za onu smrdljivu reprezentaciju, pa mu još Pižon (dok je bio na funkciji) glumi neki autoritet? Čovek koji ne ume rečenicu da sastavi!!! Da ne pominjem Toleta i ostalu bagru. Šta treba jednom Stankoviću ili Vidiću da igraju u takvom timu? Još ih cela Srbija ispljuje pošto se "ne trude dovoljno".

Ne moze se porediti fudbalska repka i Vidic sa teniskom, nikako...
U fudbalu nisi sam na terenu, ne zavisi sve od tebe, selektor uvek moze da te ne pozove u tim ili da te isljuci iz utakmice, ne moras uvek da se odazoves, mozes da im kazes ko vas j**e, pa se posle vratis... Bice uvek neko ko ce te odmeniti, ko ce moci da igra umesto tebe! Druga stvar, ti selektori fudbalski su se toliko izmenjali u zadnjih nekoliko godina, dodje Antic (gosodin covek), pa posle nekog vremena tu je tamo neki Pizon seljacina, a u tenisu je Vranes selektor godinama, svidjalo se to devojkama ili ne... Ako ne igras za repku manje ce se osetiti bice neko da te odmeni... Srbija ima jako malo dobrih teniserki koje igraju profesionalno (za sada) i kada jedna samo otkaze igranje za Cup, odmah krece pljuvacina bez pardona, dok Rusija ima 8 (cini mi se) igracica u top 100. Savez ne radi svoj posao kako treba, ne podupire mlade talente, ne motivise ih da ostanu ovde da igraju i treniraju, a nemaju ni gde jer je zemlja u k***u...
 
#210 ·
Милан_СРБ;20831126 said:
A da li stvarno mislis da ce ona ikad reci prave razloge zbog kojih ne zeli da igra? Naravno da nece, jer time bi samu sebe jos vise pokopala (kod onih koji joj nisu ni do nokata). Ona nije svadljiva osoba...
Ne da se svađa, već lepo da kaže šta je u pitanju. Ja zaista zameram našim sportistima što nisu direktni po tom pitanju. Treba reći. Ti savezi postoje zbog sportista, ne zbog fotelja. Treba sve da se zna. Pare iz državne kase, iz džepova svih nas idu u te saveze. Moralna je obaveza svih sportista da se bune kad nešto ne valja. Što zbog sebe, što zbog narednih generacija, što zbog naroda koji zaista uživa u sportu, barem kod nas.
 
#212 · (Edited)
Ne da se svađa, već lepo da kaže šta je u pitanju. Ja zaista zameram našim sportistima što nisu direktni po tom pitanju. Treba reći. Ti savezi postoje zbog sportista, ne zbog fotelja. Treba sve da se zna. Pare iz državne kase, iz džepova svih nas idu u te saveze. Moralna je obaveza svih sportista da se bune kad nešto ne valja. Što zbog sebe, što zbog narednih generacija, što zbog naroda koji zaista uživa u sportu, barem kod nas.
Mislis da ce neko to da cuje, zabole ih da ne kazem sta! One njima sluze da im pune dzepove, i one po pravilu treba da se zadovolje igranjem za repku, jer to je cast, bez obzira kako te tamo tretiraju, sta ti misle,kako se ponasaju prema tebi.

Bold: U teoriji da, u praksi i zemlji Srbiji ne.

Kad se pobune reci ce im da su licemeri, da traze pare, da nemaju obraza i da ne postuju svoju zemlju. Kada traze smenu, krece pljuvanje, tuca, zakljucavanje u kancelarije saveza (kao da je to njihovo vlasnistvo i da im je to deda ostavio). Videli smo sta se desilo kad su se bunili protiv Bobe (iako mislim da je Srdjan isti smrad kao i Boba), mesecima se govorilo o previranju u savezu, cepanju saveza, odlaska igraca itd. I sta su dobili? Jeremica, sportistu broj jedan ne-znam-samo-u-kom-sportu! Sta ce on da uradi? Nista, ugrobarice savez jos vise i oticice u pljuvacinu sa tamo nekim novim/starim pretendentima na fotelju!
 
#213 ·
To za Snesku je tacno, ona nije imala sta da se mesa u to i da pominje Anu kako tamo negde pije kaficu, ali ona je takva zena, zenska varijanta Srdjana.

Na Anu niko nema pravo da se ljuti i da je pljuje, ako nije u mogucnosti da igra onda je bolje da igra neko drugi. A ljudima se ne moze udovoljiti, kad ne igra onda zasto ne igra, kad igra onda zasto je igrala kad ne moze da dobije mec.

A sto se tice odnosa u timu. Ana je prosle godine pricala o tome kako su odnosi u reprezentaciji losi i sve ono sto je Милан_СРБ gore pomenuo. Tada nije rekla ali je ocigledno mislila da je Jelena krivac za takvu atmosferu u timu. A da li je tako? Sta je Ana uradila da se to promeni? Sve clanice tima imaju lepe reci i za jednu i za drugu ali vise se druze sa Jelenom. Zasto je to tako? Sad na AO-u Jelena, Bojana ( i Kristina Mladenovic) su bodrile Alex u kvalama . Mislim da to pokazuje da problem nije u Jeleni.

Da ne bude zabune, ja volim, postujem i podrzavam sve nase teniserke, kako ove dve tako i mlade, i voleo bih da se sve probiju u vrh, da se Ana i Jelena vrate u top 10, Boka da se probije u top 30 Alex u top 100 i ostale mlade nade (Jaksic, Kostic, Eric, Curovic) u top 200. Pa i da se to ne desi ja cu ih i dalje podrzavati.

Daj boze da Kim osvoji AO pa da ne igra fed kup. Mozda Deki pozove Kristinu u tim umesto Ane.
 
#214 ·
A sto se tice odnosa u timu. Ana je prosle godine pricala o tome kako su odnosi u reprezentaciji losi i sve ono sto je Милан_СРБ gore pomenuo. Tada nije rekla ali je ocigledno mislila da je Jelena krivac za takvu atmosferu u timu. A da li je tako? Sta je Ana uradila da se to promeni? Sve clanice tima imaju lepe reci i za jednu i za drugu ali vise se druze sa Jelenom. Zasto je to tako? Sad na AO-u Jelena, Bojana ( i Kristina Mladenovic) su bodrile Alex u kvalama . Mislim da to pokazuje da problem nije u Jeleni.
Mozda gresim, mozda Ana i jeste krivac za lose odnose, ali ne verujem da je tako...
Koliko znam, Bojana ce igrati na Olimpijadi sa Anom, video sam nekoliko puta kada se igrao Cup da mala Aleksandra lepo funcionise sa Anom, Novak uvek istice da mu je najbolja prijateljica Ana i da moze samo sa njom da igra u miksu, Nenad bi trebalo da igra u miksu sa Anom na Olimpijadi, Tipsa je izdvaja kao najdrazu... Mozda ona bolje funkcionise sa momcima i kada vidi da nije pozeljna u drustvu devojaka, sama se povuce i ne komunicira s njima...
Sa druge strane, retko koja teniserka ima reci hvale za Jelenu (izuzev fraze great player itd.), dosta njih je za Jelenu reklo da je uobrazena i da ih gleda sa visine (nemojte me drzati za rec, mozda su upotrebile neke druge fraze), Viktor je imao neki sukob sa Jelenom i navodno uopste ne razgovaraju, njeni odnosi sa Novakom su poprilicno zahladneli...

Ana nije svadljiva osoba, kada je neko ne prihvata ona se samo povuce... Sem toga je izjavila kako nema mnogo prijateljica na turu, ali opet prijateljstvo i zdrav odnos sa koleginicom/koleginicama iz repke i sa ljudima iz saveza ne moraju ici jedno uz drugo! Ne morate biti prijatelj sa nekim da biste mogli da saradjujete, zdrav odnos i postovanje je sasvim dovoljno, ali to kod njih nije slucaj!
 
#215 ·
Na osnovu cega TSS dodeljuje nagradu Najbolja teniserka Srbije? Na osnovu WTA rang liste na kraju godine? Jelena je ovu nagradu dobijala 2004, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011. Ako se ona dodeljuje na osnovu WTA rang liste na kraju godine zasto onda Ana nije dobila ovu nagradu 2005 godine? Ana je 2005 godinu zavrsila na 16 mestu, a Jelena na 22 mestu.

Nema mesta za Anu Ivanovic u VIP delu za vreme odrzavanja finala Davis Cup-a ali ima mesta za Grand pevace i pevacice. Slobodan Zivojinovic je nije ni pozvao na onaj humanitarni egzibicioni mec u Pioniru.

Evo pored koga je Jelena sedela na finalu Davis Cup-a

 
#216 ·
Iva, o tome i ja govorim citavo vreme...
Sta je tebi, pa Fahreta Jahic je bitnija licnost od Ane, ej bre pa ona je zena silnog Bobe nekadasnjeg top 20 igraca... Kakva bre Ana, kakav osvojeni RG, kakav broj 1, ona sa tim savezom nema zajednicki jezik, ali ona u toj prici nije krivac nimalo... Koliko je postuju su dokazali nebrojano puta, kada se odigravalo finale DC nisam mogao da verujem da nije moglo da se obezbedi mesto za Anu odmah do terena, vec je sedela u lozi Roleksa tamo negde na plafonu Arene... I onda se vi jos pitate zasto ona nece da igra za repku, pa ne vazi uvek ono: lepa, a glupa! Ne daj da te gaze, pravice te od blata jednog dana! Ponos i princip su najvazniji, onda sve ostalo!
 
#218 ·
Normalno je da se Novak vise druzi sa Anom, oni se znaju od kako znaju za sebe (od svoje 4-te godine). Jelena je sa Nenadom igrala mix u Australiji pre 5-6 godina, Janko je trebao sa Jelenom da igra mix, Jelena i Ana Jovanovic se druze kada su obe u Bg-u. Uostalom kakve to veze ima sa fed kupom, muskarci ne igraju fed kup tako da to nema nikakve veze sa atmosferom u zenskoj reprezentaciji. Opet kazem sve clanice fed kup tima imaju lepe reci i za jednu i za drugu, ali vise se druze sa Jelenom. A na turu igracice i o Ani isto pricaju kao i o Jeleni, i o njoj retko koja ima reci hvale, takve su zene (vecina). Sve pricaju jednu istu pricu, a to je da se teniserke retko druze, da su zavidne i slicno, a da jedino ona nisu takve (svi su losi samo su one dobre).

Ana je jedina koja je spominjala da je atmosfera u reprezentaciji losa i da nije kao kod momaka, ni jedna druga clanica fed kup tima nije nista slicno izjavila, i Ana je samim tim unela negativnu energiju u tim.
 
#225 ·
Zna se Novak dugo i sa Jelenom, zajedno su igrali u Pertu pre par godina, sprdali se na nekoj egzibiciji u Pioniru cini mi se, ali sada vise ne...
Pa ima veze jer je Jelena (makar i precutno) podrzavala Bobu uvek, sto znaci da joj takav odnos u savezu, pa i u citavom nacionalnom timu odgovara, drugima ne! Jelena je mentor :lol: Aleksandri Krunic, i sa njom je mala vise provodila vremena nego sa Anom, ali i sa Anom komunicira sasvim normalno. Bojana je odlucila da igra sa Anom na OI, sto nije sa Jelenom kad se toooliko druze. To znaci da je i sa Anom dobra, i da nema problem sa njom. Kod Ane kritikuju fistpump, a ako joj sole pamet zbog lose forme, pa ko su one da to rade? Za Jelenu govore da je drama queen, Is her last name Jankovic?, da gleda ostale sa visine itd. Nije Ana unela negativnu energiju u tim, ona je rekla ono sto je tacno! Bojana, a pogotovo Aleksandra su jos uvek jako mlade i zelene da bi smele bilo sta da kazu i da se usprotive Bobi i citavom savezu. Posto je Ana protiv svega toga ili je neutralna, normalno je da se njih dve priklone Jeleni kako ne bi talasale, jer ako ne mozes protiv nekoga - pridruzi mu se! Ona slika sto je postavila Iva je samo jedan od dokaza koliko niko u tom savezu (mozda cak ni Vranes) ne postuje Anu. Oni manji i manje bitni ce raditi kako im se kaze da bi sto duze opstali u toj zabokrecini. Jelena nema razloga da se buni protiv bilo cega (ne kazem da ona nema razmirica sa njima) i njoj svakako odgovara da bude heroj u svakom mecu Fed Cupa, jer ce Ana uvek biti ona losa ne bitno da li ne igra, izgubi ili se povredi! Takvu atmosferu je stvorio sam savez jer velica Jelenu (a i ona samu sebe, plus to radi i mama), nagradjuje je za ono sto nije zasluzila, smesta je u lozu tik uz teren, a ti Ana pali na plafon!
 
#223 ·
Brena meni ne smeta. Ona je pevaljka, snima pesme, drži koncerte... Ne meša se ona u tenis, mislim da je pre jedno 5 godina rekla da ni ne poznaje Anu ili Jelenu, ne sećam se više. Njen guzati muž mi već smeta... Čovek koji je tako grčevito držao fotelju pod dupetom iako je znao da NIŠTA nije uradio za tenis... Bljak.
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top