Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom - TennisForum.com
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 22 (permalink) Old Feb 12th, 2009, 06:00 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: May 2008
Location: Republic of Srpska
Posts: 354
                     
Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Posto NAJ imo dobar ideja na Jelenin sub-forum i poceo thread na srpskom, ja sam mislijo da bi bilo dobar ideja i na Anin sub-forum da postoji takvi thread.
OC521 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 22 (permalink) Old Feb 14th, 2009, 05:11 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: May 2008
Location: Republic of Srpska
Posts: 354
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Evo sta Anin medija pimp kaze za neki muzicar ko zeli naruciti Anu za vreme njegov rad u Beogradu:
http://www.alo.co.yu/_customfiles/Im...pdf/090213.pdf


[quote]
- Ana je počastvovana pozivom. Rado sluša Blantove pesme i neke od njih ima u svojoj kolekciji. Nažalost, neće biti u Beogradu kada koncert bude održan - odgovorio je PR menadžer popularne teniserke Gavin Versi u izjavi za „Alo!“.
[/ endquote]

Gavin Verzi misli na Alo-in Snezanu, pa zbog toga ce ispricati svasta za Alo. Sta bi bilo ako Beogradjanska konobarca mafijasi ustinlaga? Alo ce ga navikniti sa njihove slike.

Hej Gavin, kakva ce biti vreme u Serbia? http://www.alo.co.yu/_customfiles/Im...pdf/090214.pdf
OC521 is offline  
post #3 of 22 (permalink) Old Feb 15th, 2009, 08:22 PM
Senior Member
 
-NAJ-'s Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 14,692
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Evo da dam mali doprinos temi
Ana -Dubai

Quote:
Ana Ivanović: Osećam se sigurno sa novim trenerom

Pobednica Rolan Garosa, teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je danas da se oseća sigurno od kada radi sa novim trenerom, koji treba da prekine njen pad na listi najboljih svetskih igračica

Od kada je pobedila na Rolan Garosu prošle godine i postala "broj jedan", Ivanovićeva je imala problema sa povredama i formom, pošto je poslednju titulu osvojila u oktobru u Lincu.

Ivanovićeva je trenutno osma na WTA listi.

Ona je počela saradnju sa američkim trenerom Kregom Kardonom, koji je radio sa Martinom Navratilovom za vreme njenog najuspešnijeg perioda, kao i sa Dženifer Kaprijati i Lindzi Devenport.

"Mi se još upoznajemo, ali odradili smo nekoliko treninga i sve ide dobro. Mi imamo cilj - kako da unapredimo moju igru. Osećam se veoma sigurno", rekla je Ivanovićeva na konferenciji za novinare povodom početka turnira u Dubaiju.

Prema njenim rečima, oseća se veoma dobro u ovom trenutku, jer je odlično igrala prošle nedelje u Fed kupu.

"Veoma sam srećna što sam ovde, što mogu da se takmičim i radujem se sutrašnjem meču", rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka sastaće se sa Ruskinjom Alisom Klejbanovom, od koje je izgubila prošlog meseca u trećem kolu Otvorenog prvenstva Australije.
-NAJ- is offline  
 
post #4 of 22 (permalink) Old Mar 10th, 2009, 11:59 AM
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 43
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Слику Клинтонову љубим

Миодраг Зарковић
понедељак, 09. март 2009.
Да Срби, макар били и међу најбољима на планети у свом послу, изгледа генетски нису способни да изаберу сврсисходне представнике за односе са јавношћу, још једном се потврдило прошле недеље, скандалом који је изазвала фотографија Јелене Јанковић и Ане Ивановић с Билом Клинтоном.
Загрљај две „светске а наше“ тениске звезде са бившим „америчким а светским“ председником, чија је администрација бомбардовала Републику Српску и Србију, овековечен је на ревијалном турниру у Њујорку, одржаном почетком марта у част некадашње шампионке Били Џин Кинг. На турниру су, узгред буди речено, учествовале само четири играчице – Јелена, Ана и сестре Вилијамс, Венус и Серена.

Призор две рођене Београђанке како насмејане позирају са Клинтоном никога није оставио равнодушним и експресно је изазвао лавину реакција на овдашњим интернет просторима. Убедљива већина реакција изразито је осуђујућа по Ану и Јелену, чији су гест Срби, барем они верзирани да коментаришу вести и догађаје на глобалној мрежи, масовно доживели као националну увреду, издају и срамоту. Истина, било је и коментара чији се аутори извињавају тенисеркама што потичу из овако примитивног народа који не може да превазиђе прошлост, те оних у којима се тврди да је Србију бомбардовао Милошевић а не Клинтон (?!), али су остали у јасној мањини.

Може се са сигурношћу претпоставити да одређена количина пристиглих реакција није ни објављена, јер су модератори сајтова свакако цензурисали садржаје који су излазили из граница пристојног, а којих је несумњиво било, с обзиром на то колико је трагичних последица политика Била Клинтона и његовог кабинета оставила на небројене грађане Србије, па и државу Србију у целини.

Ћутање је злато?!

Дакле, фотографија која говори не хиљаду речи него хиљаду увреда, експресно је добила одговарајућу реакцију српске јавности. Сама реакција, међутим, није произвела малтене никакав одјек, што је феномен који можда заслужује и озбиљнији осврт него одлука две тенисерке да се сликају са човеком чије су бомбе умало дошле главе и њима лично (Ана је у неколико интервјуа причала како је те 1999. године тренирала у празном базену уз звуке сирена за ваздушну опасност), или њиховим најближима (Јелена се, такође у више наврата, јавно присећала колико је за време НАТО агресије, са Флориде где је тренирала у академији Ника Болитијерија за тениске таленте, стрепела за животе својих родитеља и брата).

На целу галаму која се подигла око спорне слике, Јелена Јанковић и њени саветници за односе са медијима одговорили су онако како у сваком ПР уџбенику стоји да се никако не сме одговорити – потпуним игнорисањем и ћутањем. У Јеленино име, нико није упутио ни слово свима онима који су се протеклих дана заклињали да више неће пратити њене мечеве, иако су до сада устајали и у пола ноћи не би ли навијали за њу. Ни извињења, ни објашњења, ни покајања, далеко било! Нико од њених сарадника, пријатеља или пословних партнера, оних чије производе рекламира на српском тржишту, није је убедио да би било добро да покуша да спаси нешто од популарности која јој је, то је барем несумњиво, драстично опала...

Бил са великим „П“

Срећом по Јелену, њено ћутање сада може да изгледа и као паметан потез, јер ту је и Ана Ивановић, са својим тимом за односе са јавношћу, који је успео у нечему што је деловало немогуће – да додатно разбесни Анине земљаке. На Анином званичном сајту је фотографија, са које је за ту прилику потпуно исечена Јелена Јанковић (тек да више не буде дилеме колико су „идилични“ међусобни односи њих две), пласирана ударно, уз пропратни текст у којем се наводи следећа изјава саме тенисерке:

- Била ми је велика част да се упознам са Председником Клинтоном (са све великим „п“ – М. З). Он је веома забаван саговорник и дефинитивно воли овај спорт.

А неколико дана касније, пошто је београдски дневни лист „Прес“ послао Анином тиму неколико питања везаних за грљење с Клинтоном, њен ПР менаџер, извесни Швајцарац Гевин Верси, доставио је саопштење које у целости гласи овако:

- Уобичајен је протокол да се играчи који учествују на спортским догађајима упознају са јавним личностима и угледним гостима који их посећују. У ствари, Бил Клинтон је био мали део догађаја, јер је између два полуфинала одржао говор у част Били Џин Кинг. У овом случају, од све четири играчице очекивало се да се упознају са Председником Клинтоном (са све великим „п“ – М. З). То је било организовано на брзину и Ана је, као и остале три жене, пристала да се упозна са њим. Наравно да Ана није заборавила прошлост. Као што помињете, преживела је НАТО бомбардовање и често прича о свом искуству из тог периода. Колико ја разумем, 13 држава је учествовало у НАТО бомбардовању. То укључује Велику Британију, Канаду, Белгију, Шпанију, Немачку, Француску... практично сваку земљу у којој се Ана, Јелена, Новак, Јанко, Ненад и остали такмиче. На сваком турниру присутни су државници и играчи се често упознају и фотографишу са њима. Ана не верује да би требало мешати спорт и политику.

Теорија завере

Ако Ивановићевој једног дана падне на памет да тужи Версија за нарушавање угледа, ово саопштење нудиће јој јаке аргументе! Човек кога плаћа да води рачуна о њеној слици у јавности, у свега пар невешто склепаних реченица изрекао је гомилу бесмислица које је чак и превише лако изврнути руглу. Прва, мада хронолошки последња, јесте „мудрост“ о томе како не треба мешати спорт и политику. Верси то поручује народу који је озлојеђен управо због тога што се Ана, спортисткиња, сликала са Клинтоном, човеком који ће, ако занемаримо да је доказани прељубник и недоказани саксофониста, у историји остати упамћен првенствено као политичар, односно, да употребимо Версијев правопис, као Председник. Друго, Верси тврди да Ана није заборавила прошлост, али је изгледа убеђен да Срби јесу, па их подсећа да је „колико он разуме, у бомбардовању учествовало 13 земаља“! Да није дрско, било би безобразно... Треће, Верси оптужује све који су се наљутили на његову штићеницу да су лицемери, јер се не љуте на остале тенисере који играју по оних 13 земаља. Као да је Ани ико замерио што игра турнире у Америци... Четврто, одједном се сетио да су се с Клинтоном, осим Ане, упознале и остале учеснице турнира. Дакле и Јелена Јанковић, иста она која је на Анином сајту исечена са фотографије. Самим тим и сестре Вилијамс, за које, зачудо, осим Версијеве изјаве, не постоји било какав доказ да су Клинтону пришле на пушкомет. И Венус и Серена имају своје сајтове, ни на једном од њих уопште се не помиње било какво упознавање или дружење с председником... пардон, Председником, а камо ли да је још окачена било каква слика!

Пето, Верси инсинуира да је упознавање и ћаскање с Клинтоном било нека врста обавезе за све учеснице турнира. Тачније, да је то неизбежно за све учеснике свих турнира, које просто опседају бивши председници и Председници, незајажљиво терајући јадне играче да с њима позирају. Овим је, да будемо искрени, Верси мало превазишао себе, пошто је тај његов „трик“ нешто тежи за прозрети од претходних. Јер, ту се дотичемо вечито актуелне „теорије завере“, по којој обични смртници – Ана у овом случају, Молдер и Скали у „Досијеу Икс“, а Србија рецимо у светској политици и нарочито европским интеграцијама – не смеју да нарушавају правила игре која постављају „они одозго“, иначе ће проћи као боси по трњу. Чак и међу онима који данима осуђују Јеленин и Анин гест, има оних који их делимично правдају тиме да су „вероватно морале да се сликају јер су их организатори довели пред свршен чин“, па та Версијева аргументација можда и успе некога да гане.

Али, хајде да видимо како се у Америци организују догађаји који су, по свим параметрима, далеко значајнији од ревијалног тениског турнира. На пример, додела „Оскара“: Марлон Брандо је одбио да прими статуу за улогу у „Куму“, протестујући против културног геноцида над Индијанцима у холивудским филмовима; исто се понео и Џорџ Скот, који је довео у питање саму сврху „Оскара“, одбијајући га јер не жели да се такмичи са колегама глумцима; па и Шон Пен свако излажење да прими ову награду, а све су му чешћа у последње време, искористи за неко политичко-друштвено предавање које је мимо протокола (при том, нису сва по укусу свемоћног геј лобија, попут овогодишњег); да не помињемо скандал мајстора Мајкла Мура... Ако на таквим свечаностима, у којима је у игри далеко већи улог него на ревијалном турниру, особама за које се зна да су склоне испадима нико не сугерише шта смеју а шта не да кажу или ураде, зар је могуће да двема тенисеркама неки супертајни агенти нареде да се фотографишу са бившим председником, макар он био и бивши Председник?!

Да ли је, у крајњем случају, Влади Дивцу фалила длака с главе што је, уочи америчких избора 2000. године, првих у САД на којима је имао право гласа, јавно поручио да ће заокружити Џорџа Буша, јер Алу Гору не може да опрости што је био у администрацији која му је бомбардовала отаџбину?!

То ће их уплашити!

Јелена Јанковић и Ана Ивановић, дакле, ни на који начин се нису потрудиле да иоле поправе утисак који је њихово сликање с Клинтоном оставило на њихов народ. Али, ту није крај приче која, по тај исти народ, мора да има тужан крај. Јер, ни наши представници за односе са јавношћу, тј. наши медији, нису у целом овом случају реаговали ништа енергичније него Јеленин, нити добронамерније него Анин ПР тим. Од тиражнијих дневних листова у Србији, само је „Прес“ скандалозној фотографији посветио третман ударне теме, који је оправдан следећим податком: првог дана, на ту вест коментаре је послало више од 520 посетилаца „Пресовог“ сајта, а сутрадан, када је објављено и Версијево саопштење, стигло је још преко 200 реакција. Ови бројеви нису и коначни, јер коментари вероватно стижу и даље, али су и сами за себе довољни да тему „први пут с Клинтоном на сликање“ сврстају међу рекордере по реакцији читалаца. Снажан одјек слика је изазвала и на сајту „Блица“, иако је тамо пропраћена омањим, протокларним текстом, потпуно некритичним према потезу тенисерки – окачено је више од 100 коментара посетилаца, што је четири до пет пута више него што је пристигло и на један други „Блицов“ текст протеклих дана.

Чак и да занемарите интернет реакције, немогуће је не приметити да је фотографија Јелене Јанковић и Ане Ивановић са Билом Клинтоном постала нешто о чему се прича на улици, на пијаци, по кафићима и мегамаркетима... Ипак, за српске медије то као да је табу тема, коју ваља избећи по сваку цену, јер осим јасног критичког осврта у „Пресу“, млаког и малтене похвалног помињања у „Блицу“ и једнако неубедљивог чланка у „Куриру“, у овдашњим штампаним и електронским гласилима упадљиво је заобиђена.

Да ли су се медији који су остали уздржани у ствари оградили од припростог задирања у нечије право да се слика с ким жели? Тешко, јер тамо где је тема и покренута, наишла је махом на реакције које се никако не могу сврстати у припросте. Штавише, упркос неминовној поплави негативних емоција које свако помињање Била Клинтона изазива код просечног Србина, завидан број реакција на фотографију био је, иако оштар, поткован јасним ставовима („Тај човек је ратни злочинац“), непобитним чињеницама („Звала се Милица Ракић и имала је само три године“), занимљивим поређењима („Шта би било да се неки амерички спортиста сликао са Бин Ладеном“) и логичним питањима („Да ли би се и са Тачијем сликале, ако се испостави да је и он занимљив саговорник и да воли тенис?“) А нашло се и нешто хумористичких бравура, попут следећих порука: „Смирите се, људи, ово је само кастинг за нову Монику Левински“; „Децо, а где су му руке?“; „Ја му ненаоружан не бих прилазио“; „Ау, надрљали смо, кад га види са ове две Хилари ће опет да нас бомбардује“...

Ипак, иако директна, недвосмислено осуђујућа, а опет претежно цивилизована, увређеност „обичног света“ у овом случају, као и много пута до сада, остала је без икакве подршке код оних који, на овај или онај начин, утичу на јавно мнење. Без обзира на то да ли их плаћају Ана Ивановић и Јелена Јанковић, или српски читаоци сваког дана на киосцима... Док не установимо зашто је то тако, од свих коментара на „фото недеље“ вероватно ће најупечатљивији остати онај иронични, којим је неколико „интернетџија“, очигледно пуних разумевања за Анин и Јеленин гест, одговорило на многобројне позиве да српска публика убудуће бојкотује ове две тенисерке: „То ће их сигурно уплашити!“
MAXMAGNUS is offline  
post #5 of 22 (permalink) Old Mar 10th, 2009, 05:57 PM
-LIFETIME MEMBER-
 
doni1212's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 26,667
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

JA iskorišten jedan Translator website za pisati današji. Je to posao?

Rena's Army, Ana and Vika!!!

21


doni1212 is offline  
post #6 of 22 (permalink) Old Mar 11th, 2009, 01:57 AM
Senior Member
 
Cp6uja's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 13,687
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Quote:
Originally Posted by MAXMAGNUS View Post
Слику Клинтонову љубим

Миодраг Зарковић
понедељак, 09. март 2009.
Да Срби, макар били и међу најбољима на планети у свом послу, изгледа генетски нису способни да изаберу сврсисходне представнике...
Prvi put cujem za doticnog Miodraga Zarkovica koji se sa olimpskih visina obraca Ani i Jeleni (a bogami i vaskolikom srBstvu) pa me je bas zaintrigiralo sta jedna takva ocito zanemarena "intelektualna i moralna gromada" smatra da su stvari kojih se mi kao narod onda ne trebamo stideti, ako smatra da su jedna Ana Ivanovic i jedna Jelena Jankovic nasa velika nacionalna bruka i sramota. Bogu hvala tu je GOOGLE i ispostavi se da je nas veliki moralista do sada najvise ostao upamcen u svetu novinarstva po "inspirativnom" tekstu u Glasu Javnosti iz 2005 koji je zbog necega toliko odusevio urednike sajta www,slobodan-milosevic.org da su ga preveli i preneli kao veoma znacajan, a i tri ostale najbitnije odrednice koje nudi Google o doticnom novinaru koji izgleda ima velikih ambicija da izigrava glas srBske savesti i javnosti ili nesto tako, odnosi se na taj visokopronicateljni clanak, koji je svojim sunarodnicima (valjda odmah posle pojave onog poznatog snimka likvidacije nekoliko srebrenickih zarobljenika) pokusao da pomogne da shvate kako to uopste ne znaci kako i mi Srbi izgleda da mozda imamo nesto na sta se ne mozemo ponositi u ovim zadnjim ratovima...

Dakle isti lik koji sa toliko truda pokusava da nam objasni i dokaze da je tamo nekakva Srebrenica zadnja stvar na svetu na koju bi se mi kao nacija trebali uopste osvrtati ili je ne daj Boze pominjati u bilo kakvom negativnom/samokritickom kontekstu - sada nam sa istim zarom i logikom objasnjava i dokazuje kako su ustvari Ana Ivanovic i Jelena Jankovic nesto cega danasnja Srbija treba (ponajvise) da se stidi, odrekne i da osudjuje i nesto sto zahteva kriticki angazman citave javnosti uz obavezno postavljanje na stub srama!? I u onom "nadahnutom" clanku iz 2005 gde objasnjava da ako neko nema sta patriotski (po mogucstvu posprdno) da kaze o toj Srebrenici neka o tome bolje cuti, gospodin Zarkovic je ponudio kao alternativu cega bi mi eto trebalo da se stidimo i odreknemo - pa pomenu muzicki festival EXIT. Medjutim, izgleda je pravo prosvetljenje na ovu temu doziveo tek pre neki dan kada je konacno spoznao sta je to nasa najveca nacionalna bruka i sramota. To su niko drugi do Jelena Jankovic i (valjda narocito) Ana Ivanovic.

Licno mislim da je najveca "krivica" nasih planetarno popularnih tenisera kod nasih profesionalnih patriota i dela naroda koji im i dalje slepo veruje i posle svega u sta su nas te opasne stetocine (narocito 90'ih) uvalili je sto nagrizaju ono njihovo univerzalno objasnjenje za sva zla i ogromne probleme i nesporazume ("MRZE NAS SAMO ZATO STO SMO SRBI") koje smo imali sa celim svetom (dok smo njih slusali i sledili), a koje smo tako skupo platili (i jos uvek placamo). Sve one prljave i podzemne akcije koje su pokretane verovatno iz tog razloga protiv Jelene, a narocito Ane i Novaka na pocetku njihovih karijera, do daljnjeg su negde sredinom 2007 suspendovane jer su se pocele zbog narastajuce NAJ popularnosti i u samoj Srbiji vracati mrziteljima kao bumerang. Ali evo im sada konacno prilika da opet otvore svoju dusu i ostrve se na njih, a sada vise njihovu izdajnicku i antinarodnu aktivnost vise ni ne moraju da dokazuju jer imaju sve crno na belo (tacnije sliku u koloru). Da su Ana i Jelena naprimer skinule svoje cipele i gadjale bivseg americkog predsednika, to bi u delu nase patriJotske javnosti bilo prihvaceno sa odusevljenjem, a pobrale bi time neskrivene simpatije u slobodarskoj Kubi, Severnoj Koreji, Iranu, Avganistanu... Imali smo mi uostalom primer u nasem vrhunskom tenisu "beskompromisne borbe" u javnim nastupima protiv svih nasih neprijatelja i ostalih dusmana, koje je pretpostavljam ovaj Zarkovic primao sa ponosom i u ekstazi, ali takvim nastupima Damir Dokic ne samo da nije napravio nikakvu uslugu Srbiji i Srbima vec je od sebe (ali i Srbije) udaljio i svoju rodjenu cerku.

Ana i Jelena (i Novak) rade za nas najbolji moguci posao kada je o imidzu rec, sta god samozvani PR eksperti poput ovog megapatriJote pokusavali da nam poture. Posle decenija Slobe i Tita mi izgleda mislimo da je i svugde drugde na sceni bila licna vlast nekog vladara, a politika koju su vodili posledica njihovih licnih zelja i hirova. Amerika Bila Klintona iz 90ih manje-vise je ista ova "Obamina" Amerika 2009, kao sto je ova sadasnja Evropska Unija (iako prosirena) ciji je ministar spoljnih poslova Solana, u principu ista ona EU od pre deset godina kada je on bio generalni sekretar NATO. Jedino je pitanje da li je ova danasnja Srbija ona ista od pre deset godina? Ako nije, vec je ovo neka nova Srbija koja ne zeli da se bori protiv celog sveta, vec da se sa njim takmici po vazecim i opsteprihvacenim pravilima - onda nam nema trenutno boljih promotera od nasih tenisera. Pa uostalom i sam Slobodan Milosevic koji je zajedno sa svojom cuvenom Sluzbom i majka i otac ovih nasih dezurnih novokomponovanih velikopatriota i Srbendi, kada je konacno prelomio da se preracunao u Bosni (pretio potpuni krah kao u Krajini) i prihvatio predlog Dejtonskog mirovnog sporazuma, bez ikakvog blama je pohitao na noge tom istom "srbomrzcu" Klintonu, i naravno slikao se sa njim i caskao danima. A istu takvu srdacnost i ljubaznost to je zauzvrat dobio od svog domacina, i pored cinjenice da je americka javnost vecinski dozivljavala politiku koju je Milosevic vodio kao pojedinacno glavni uzrocnik za sva sra*ja na ex-YU prostorima, a njega licno kao "balkanskog kasapina". Prosto postoje neke prihvacene norme ponasanja kada nekoga primas u goste ili mu ides u goste, pogotovo na neke svecarske proslave koje blage veze nemaju sa visokom svetskom politikom, kao sto je bio ovaj hepening u cast Bili Dzin King - a ako mi opet pocnemo da proglasavamo izdajnicima one koji se bez problema u te civilizacijske norme uklapaju, pa zelimo da budemo opet mimo sveta (na zadovoljstvo raznih Zarkovica) to je nasa stvar i odluka (duboko pogresna po meni), ali ne proklinjimo onda Anu ili Jelenu (ili Novaka) ako nama za ljubav sirom sveta ne zele da prave verbalne skandale ala Damir Dokic (a moze i gadjanje cipelom, to je sad najpopularnije) stagod o tome trabunjao citirani pametnjakovic Zarkovic i njemu slicni.

and I'm not even fan of Ana Ivanovic... just an objective observer who realize how perfect she is

AMAZING BELGRADE MIRACLE: In just three years (2008-2011) 5 different players born in same city reach world #1 in rankings and several GS titles and finals (WTA singles: Ana Ivanovic and Jelena Jankovic, ATP singles: Novak Djokovic, ATP doubles: Nenad Zimonjic and Daniel Nestor... with notable performances of Bojana Jovanovski, Janko Tipsarevic and Viktor Troicki which is also all three born in Belgrade)
Cp6uja is offline  
post #7 of 22 (permalink) Old Mar 11th, 2009, 12:42 PM
Senior Member
 
дalex's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Luanda
Posts: 18,143
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

O, Cp6ujo, svaka ti je na mestu.

Jelena Jankovic
"There is no difference if you won a Grand Slam or you didn't win a Grand Slam."
дalex is offline  
post #8 of 22 (permalink) Old Mar 11th, 2009, 01:24 PM
Senior Member
 
jelenacg's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4,704
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Muka mi je vise od tih velikih patriota i strucnjaka
Evo sada vidim da je onaj strucnjak ARMENULIĆ sto je prosle godine par puta opleo po Ani a cini mi se i Jeleni,gle cuda sada imao i nesto da izjavi o Novaku
Pa mislim stvarno dokle vise
jelenacg is offline  
post #9 of 22 (permalink) Old Mar 11th, 2009, 01:35 PM
Senior Member
 
дalex's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Luanda
Posts: 18,143
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Ne znam sta je Armenulic rekao o Noletu, ali mi se cini da je on uvek bio objektivan. Ne secam se da je lose govorio o nasim teniserima. Siguran sam da nikog nije opleo, jedino sto on u stvari govori o onome sto se vidi iz aviona, tj. ne treba da budes "teniski strucnjak" da bi dosao do istog zakljucka kao on.

Jelena Jankovic
"There is no difference if you won a Grand Slam or you didn't win a Grand Slam."
дalex is offline  
post #10 of 22 (permalink) Old Mar 11th, 2009, 01:54 PM
Senior Member
 
jelenacg's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4,704
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Pa rekao je za Noleta da nije pokazao nikakvu zelju za pobedom, da je dosao u Spaniju samo da odradi posao
E sada Novak sigurno nije odigrao najbolje ali je esezona betona i niko od njih nije imao puno vremena za pripreme ,a svi znamo da su Spanci na sljaci ko riba u vodi
Mene uzasno nervira,sto posle svakog neuspeha uvjek se javljaju dezurni strucnjaci(kriticari) da nam pojasne stavri a nigdje ih nema dok nasi postizu dobre rezultate
jelenacg is offline  
post #11 of 22 (permalink) Old Mar 11th, 2009, 02:06 PM
Senior Member
 
дalex's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Luanda
Posts: 18,143
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Pa dobro, ima istine u tome sto kaze Armenulic. Nole stvarno vec neko vreme deluje flegmaticno na terenu, ali to nema veze sa Davis Cup-om. Jedino se videla razlika u Dubaiju i nije ni cudo sto je osvojio taj turnir.

Jelena Jankovic
"There is no difference if you won a Grand Slam or you didn't win a Grand Slam."
дalex is offline  
post #12 of 22 (permalink) Old Mar 11th, 2009, 02:25 PM
Senior Member
 
jelenacg's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4,704
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Quote:
Originally Posted by дalex View Post
Pa dobro, ima istine u tome sto kaze Armenulic. Nole stvarno vec neko vreme deluje flegmaticno na terenu, ali to nema veze sa Davis Cup-om. Jedino se videla razlika u Dubaiju i nije ni cudo sto je osvojio taj turnir.
Pa cak i mi koji pratimo tenis a nismo neki strucnjaci znamo da to nema veze sa DC ,a taj Armenulic ako vec prati tenis isto to sigurno zna, tako da stvarno ne vidim svrhu tih rijeci osim da se po nekome malo pljucne
Mozda gresim ali ja to tako dozivljavam
jelenacg is offline  
post #13 of 22 (permalink) Old Mar 11th, 2009, 05:32 PM
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13,507
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

I can only understand about 5 words in this whole thread

What's this thread about?
SOA_MC is offline  
post #14 of 22 (permalink) Old Mar 11th, 2009, 05:37 PM
Senior Member
 
gaviotabr's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 26,609
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Quote:
Originally Posted by Audio View Post
I can only understand about 5 words in this whole thread

What's this thread about?
Any discussion in serbian.

I'm like you though.. can't understand a thing..

Mental Strength is an underrated ability, it sets champions apart

Making mistakes is human, repeating them is dumb.

What I write is my opinion, and my opinion only.
gaviotabr is offline  
post #15 of 22 (permalink) Old Mar 11th, 2009, 07:36 PM
Senior Member
 
Reckoner's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Winnipeg
Posts: 800
                     
Re: Ana Ivanovic - vesti i diskusije na srpskom

Any help for us english speakers please?

Patiently waiting for ANA, MISA and DANI to start playing tennis again.
Reckoner is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register NowIn order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this PagePosting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome