TennisForum.com - View Single Post - Stephanie Herz
Thread: Stephanie Herz
View Single Post
post #39 of (permalink) Old Aug 13th, 2005, 04:08 PM Thread Starter
country flag coachcarter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 395
 
Quote:
Originally Posted by Dinkie
Je zit er erg, erg ver naast.

En welke onzin schrijf ik over Stephanie? Noem eens voorbeelden. Dit is een informatie en discussiesite. Dus dat is wat ik doe: informeren, informatie geven en discussies voeren.

Op deze site kun je tegengas verwachten. Ik begrijp dat je een enorme fan bent van Stephanie, prima, houden zo. Maar je bent wel een beetje rancuneus. Laat andere spelers in hun waarde en stop met vergelijken.
Volgens mij ben je nu in de spiegel aan het kijken en praat je over jezelf. Tegengas geven is precies wat ik doe en dat zou niet zoveel nodig moeten zijn. Ik weet dat Stephanie Herz heel wat verschillende emoties losmaakt bij mensen en dat is best begrijpelijk.

Als jij wat gas geeft op deze site en dan vervolgens wat 'tegengas' krijgt van mij, dan ben ik meteen 'een beetje rancuneus?' Volgens mij kan je niet zo goed tegen kritiek...

Ik ben fan van Stephanie en van vele andere spelers, juist omdat ik ze in hun waarde laat. Iets wat vele anderen op deze site vaak niet doen.

Met opmerkingen als; 'er worden al teveel posts aan Herz besteed' , 'Herz verbleekt bij andere aantrekkelijke speelsters' en 'deze man (ben ik een man?)wil je niet begrijpen', kom je wat arrogant over op mij. Misschien bedoel je het niet zo, dat weet ik echter niet.

Als je dan zegt 'stop met vergelijken' dan is dat juist mijn boodschap vanaf het begin. hopelijk begrijp je wel dat deze site, binnen bepaalde grenzen uiteraard, voor het overgrote deel uit vrijheid van meningsuiting bestaat; 'stop met vergelijken' komt dan wat streng over....Ik moet stoppen met vergelijken, anders gebeurt er wat.....?

Volgens mij moet je niet alleen spelers, maar ook de mensen op deze site in hun waarde laten.

Was vandaag nog even op de NK. Leuke ervaring, erg veel opgaves door de week heen. En Zamboni: ben het helemaal met je eens; praten over 9-jarigen is erg prematuur, laat die kinderen lekker tennissen, zonder ze te noemen....
coachcarter is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome