Socket Failure - TennisForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old Apr 18th, 2002, 12:37 PM Thread Starter
Team WTAworld
Senior Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: The Banks of the Goulburn
Posts: 5,664
 
Socket Failure

Get tons of them, was wondering if it was the board or my ISP
Adrian is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old Apr 18th, 2002, 01:36 PM
Team WTAworld
Senior Member
 
half-time's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 220
 
Maybe it's time to change your socks
half-time is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old Apr 18th, 2002, 05:14 PM
Team WTAworld
Senior Member
 
per4ever's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Belgium
Posts: 41,228
                     
most probably your ISP..do you have more detailed info about the errors occuring?
per4ever is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old Apr 18th, 2002, 05:31 PM Thread Starter
Team WTAworld
Senior Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: The Banks of the Goulburn
Posts: 5,664
 
It is definately my ISP. Sorry for the alarm
Adrian is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Image Verification
Please enter the six letters or digits that appear in the image opposite.

Registration Image

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome