TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #1005 of (permalink) Old Sep 24th, 2013, 02:35 PM
Gentleman
Senior Member
 
Gentleman's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 14,756
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Quote:
Originally Posted by Milan. View Post
Interesantno

Gotovo nikad nisam gledao tu emisiju, ali ću sada definitivno gledati
Uvek sam shvatao Aninu odluku da ne bude "na izvol'te" domaćim medijima. Prvo, mislim da je Ana duboko u sebi razočarana tretmanom koji je dobila nakon čuvenog dočeka posle osvajanja Roland Garrosa. Od tada mediji prema njoj nisu bili blagonakloni, čak su mnogo puta bili i strašno nepravedni, o tome smo već diskutovali. Mislim da je prvo razočarenje za Anu stiglo nakon odustajanja od nastupa na OI u Pekingu 2008. Tada je usledila prava paljba po Ani što je za mladu i neiskusnu devojku od 20 godina sigurno bilo deprimirajuće iskustvo koje ju je još više obeshrabrilo.

Mislim da su stvari u poslednjih nekoliko meseci u tom smislu počele da se menjaju na bolje. I mediji su se malo pribrali (malo), ali ono što je važnije - Ana je očvrsnula i sazrela i mislim da joj je mindeđ šta ko piše i govori.

Uvek sam kapirao i zašto Ani prijaju razgovori sa Mirom Adanjom Polak. Prosto, ona je taj senzibilitet. Mira je jedna umerena i kulturna žena, a takva je i Ana i verovatno se oseća dobro i sigurno u razgovorima sa njom.

Iako mi je par puta padalo na pamet da bi u nekom trenutku mogla da bude pozvana od Ivana Ivanovića, s obzirom na to da je on u poslednje tri godine uspeo od sebe da napravi televizijski brend, ipak sam nekako očekivao da se to verovatno neće dogoditi, bar ne još uvek. Možda se Ana sada i dovoljno opustila za taj tip javnog nastupa, ali čak i ako je tako, mislim da Ana nije neko ko bi uživao u Ivanovom humoru, koji je ponekad "too much", a nekad i više od toga.

To što se Ana odlučila za gostovanje u "Ženama" a ne kod Ivana npr. je samo potvrda onog o čemu smo ranije diskutovali, a to je da koliko god Ana bila bliska sa Novakom, sigurno to prijateljstvo nije ni blizu čvrsto i "otvoreno" poput onog sa Soranom Kirsteom. Ana je senzibilna devojka i mislim da je ovo potvrda da se mnogo prijatnije oseća u ženskom društvu. Jedva čekam da pogledam emisiju!

Ana Ivanović Schweinsteiger

Gentleman is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome