TennisForum.com - View Single Post - ~ * "Flipper's Forum" * ~
View Single Post
post #37 of (permalink) Old Jan 27th, 2004, 09:15 AM
country flag AntennA
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: BrUsSeLs
Posts: 609
                     
this ain't good

Operatie dreigt voor Flipkens

Brussel - De polsblessure van tennisbelofte Kirsten Flipkens is erger dan verwacht. Een MNR-scan bracht gisteren aan het licht dat ze met een stressfactuur stukkelt. Flipkens ondergaat vandaag een CT-scan om te zien of een operatie noodzakelijk is. Sowieso is ze zes weken uit roulatie. Flipkens zal haar wildcard voor het WTA-toernooi van Antwerpen dus niet kunnen benutten. Wat dan weer de mogelijkheid opent dat Els Callens, in eerste instantie 'vergeten' door de organisatie, voor eigen publiek alsnog een vrijkaart krijgt. Voor Flipkens had 2004, haar eerste profjaar, alvast niet slechter kunnen beginnen.

(update)

Stressfractuur en zes weken zonder tennisracket, dat is de diagnose voor juniorenwereldkampioene Kirsten Flipkens. "En dat komt hard aan", aldus vader. "Kirsten neemt het niet zo best op", zegt Marino Flipkens. Hoe kan het ook anders als je de hele winter zo hard gewerkt hebt om er te staan?"
Het leek vorige week nochtans een eerder onschuldige overbelasting, maar kinesist Pat Viroux zag meteen dat er meer aan de hand was: "Ik stelde botirritatie vast. Gelukkig gaat het niet om het belangrijke polsbeentje. De MNR-scan bevestigde nu dat er een fractuurlijn is, een CT-scan moet vandaag uitwijzen hoe ernstig het is. Het wordt immobiliseren of opereren, maar in beide gevallen is Kirsten zes weken uit roulatie. Tel daarbij drie tot zes weken opbouw, dus voor mei zal ze niet veel kunnen doen."

Het Laatste Nieuws, 27 januari 2004
Go Belgian girls!
KiRsTeN fLiPkEnS, KiM cLiJsTeRs & JuStInE hEnIn
and also good luck to
KaRoLiNa SpReM, JeLeNa DoKiC & AnNa-LeNa gRöNeFeLd

Last edited by AntennA; Jan 27th, 2004 at 09:40 AM.
AntennA is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome