TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!
View Single Post
post #1493 of (permalink) Old May 10th, 2013, 10:38 AM
country flag Brena
Senior Member
 
Brena's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: China
Posts: 15,309
                     
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Leon Daniel View Post
Da pogađam, verovatnoća da je u Kuriru izašao taj naslov je 99 posto, ili ih potcenjujem? 100 posto je Kurir. Dno, šta reći. Ja bih na te "novine" stavio katanac. Mada, ima još nekoliko listova koji su sve sličniji njima.
I ja sam jedno 99% sigurna da jeste bio Kurir, ali se više ne sećam jer sam tad radila u nekoj novinskoj agenciji pa smo dobijali svu živu dnevnu štampu. Ne znam da li sva ta čuda još uvek izlaze, ali bilo ih je nekoliko jednako jezivih.

Quote:
Ja nisam mogao da verujem da su pred finale FED Kupa u novembru na RTS napravili uvod od samo 10 minuta razgovora sa Anom Jovanović i tako i odjavu od par minuta sa njom. Svaka čast njoj, ali zar nisu mogli da se potrude i dovedu i druge teniske stručnjake i naprave celu tu emisiju malo konstruktivnijom? Hej, prvi put u istoriji Srbija u finalu FED-a a oni u studio dovedu samo bivšu reprezentativku i novinara koji se vidno slabo razume u ženski tenis.
Pa verovatno nisu ni imali nekog koji se razume. Iz ovog što može da s epročita u novinama ili čuje tokom prenosa, moj jedini zaključak je da ti novinari komentatori izaberu za koga navijaju (obično neka mlada i zgodnjikava, Voznijacki je jedno vreme bila apsolutni favorit onog nekog mentola sa ES-a ), i onda ta ako pobeđuje, dive joj se, a a ko gubi, čude se što gubi kad je inače prefantastična.

''I saw JJ in her prime.
Another time, another time.''

By Harold Pinter&Brena

''Man up or go home.''

''Rock on, I'm not talking to you. ''
Brena is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome