TennisForum.com - View Single Post - SzÁvay Ágnes
Thread: SzÁvay Ágnes
View Single Post
post #1585 of (permalink) Old Feb 6th, 2013, 12:02 PM
country flag valac222
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 16,245
                     
Re: SzÁvay Ágnes

„Nagyon megható és megrázó pillanat ez az életemben, hiszen több, mint tíz éve szinte csak a tenisz körül forog az életem. Ehhez értek, ezt szerettem csinálni és valószínűleg ezután jött volna csak a karrierem csúcspontja, hiszen még csak 24 éves vagyok. Sajnos hosszú út vezetett a döntésig, de nem tehetek mást, nem kockáztathatom az egészségemet" - közölte honlapján Szávay.

Ötévesen kezdett el teniszezni, 2004-ben mutatkozott be a profik között, 2006-ban még 207. helyen állt a világranglistán, de 2007-ben már a 13. volt, ez volt a legjobb helyezése pályafutása során.

„Nagyon büszke vagyok a tornagyőzelmeimre és a címeimre, amelyeket nyertem. Nehéz volt, de nagyon sokat köszönhetek ennek a sportnak. Régóta érlelődött bennem a visszavonulás gondolata a sok sérülés miatt, de amióta Svájcban jártam és megtudtam, hogy a műtéttől sem remélhetek teljes felépülést, úgy rá kellett jönnöm, hogy sajnos nincs más megoldás" - olvasható közleményében. Hozzátette, törött csigolyával lehetetlen folytatnia az élsportot.

Szávay visszavonulása után szeretne gyerekekkel foglalkozni, tenisziskolát akar nyitni.

I am bad and that's good.
I will never be good and that's not bad.
I will always be me.
valac222 is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome