TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #750 of (permalink) Old Jan 27th, 2013, 09:51 PM Thread Starter
country flag Cajka
Senior Member
 
Cajka's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 17,193
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Quote:
Originally Posted by Leon Daniel View Post
Pa ima ih i Ana... četiri WTA titule posle RG 2008 (peta potencijalno za nedelju dana). Nije to tako loše.
A, jbg... Ovi koje sam nabrajola su igrali finala GS-a tokom tih pet godina, a Ana se jedva vratila u četvrta kola turnira. Nije to uopšte isti nivo takmičenja. Verujem ja u Aninu igru, ali ne i u mentalnu snagu. Da li neko ovde istinski veruje da ona ima mentalnu snagu da igra polufinale RG-a ove godine i da dobije taj meč? Ja to ne mogu da zamislim. Njoj je potrebno prvo da igra redovno četvrtfinala, pa da predje na polufinala... Treba joj i žreb...Kao puž je.

Quote:
Originally Posted by Leon Daniel View Post
Iako sam siguran da ću tokom RG 2013 ulagati svu svoju energiju da kroz TV ulijem u Anu dovoljno vere da može da podigne pehar tamo ponovo, ipak mi se nekako čini da je 2014. godina kada bi moglo tako nešto ponovo da se desi, ako Ana nastavi da napreduje i vredno radi.
Pre sledeće godine ne može nikako. Ali mora ove godine da se trgne, da udje u top 8, da osvoji nešto što vredi. Super je Bali, super je Linc, ali osvoji Dohu, Štutgart, Moskvu... nešto od tih turnira koje obično osvajaju Kerber, Radvanska i sl. Nema ni turnir na travi, mogla bi da osvoji Birmingem. Lepo je imati po turnir na svakoj podlozi. Ali, Anin raspored, kondicioni režim i logika su izvan razuma.
Cajka is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome