TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #735 of (permalink) Old Jan 27th, 2013, 02:13 AM
country flag Milan.
Senior Member
 
Milan.'s Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Anapolis
Posts: 26,910
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Još malo literature iz "ozbiljnih novina" sa jednim "zanimljivim" i kreativnim grafikonom

Quote:
SRPSKA TENISERKA UŽIVA OVIH NEDELJA U AUSTRALIJI

Anu smuvao bogati plejboj iz Monte Karla!

Kažu treća sreća, pa će valjda tako biti i za Anu Ivanović. Nakon Fernanda Verdaska i Adama Skota, najbolja srpska teniserka je početkom ove godine otpočela romantičnu vezu sa Markom Stilitanom, bliskim prijateljem Novaka Đokovića. Novopečeni zaljubljeni par se poznaje već nekoliko godina, a vezu su otpočeli pre par nedelja u Pertu, gde je Ana zajedno sa Noletom učestvovala na Hopman kupu.

Ono što verovatno sada sve interesuje jeste ko je uopšte Mark Stilitano? U pitanju je 26-godišnji stanovnik Monte Karla, rođen u Engleskoj, ali italijanskog porekla, i dolazi iz veoma imućne porodice. Zaposlen je u kompaniji koja se bavi izradom luksuznih jahti, ali i aviona, vozova... Školovao se u Engleskoj, govori nekoliko stranih jezika i jedno vreme je igrao tenis.

Najveći uspeh mu je bio plasman kada je na ATP listi bio na 1.417 poziciji, a tokom svoje kratke karijere u belom sportu zaradio je 718 dolara. Kada se uzme u obzir da je Ana do sada od turnira inkasirala nešto malo manje od deset miliona zelenih novčanica (9,722,224), jasna je razlika u teniskom kvalitetu. Ono što je zanimljivo jeste da tokom prethodnih par godina gotovo i da nije bilo turnira na kome je učestvovao Novak, a da i tu nije bio i Mark, koji očigledno ima dovoljno slobodnog vremena. Zato ono što može da raduje Anu jeste činjenica da za razliku od Verdaska i Skota, koji su imali obaveza prema svojim karijerama, zbog čega je na kraju i pucala ljubav na daljinu, Mark Stilitano može sebi da priušti da je prati po celom svetu i posveti se isključivo njoj.

Podsećanja radi, kada se Ana 2008. “upoznala” sa Verdaskom, bila je najbolja na svetu, a tu godinu je završila kao peta, ostaje samo da se nadamo da će se sa Markom vratiti na vrh WTA liste. A ovako je Ana pričala pre samo par meseci pre nego što je pala na momka iz Monte Karla.

- Tenis je najbitnija stvar u mom životu trenutno, ali u budućnosti želim da se udam i imam puno dece - rekla je letos Ana.
http://www.alo.rs/sport/zanimljivost...nte-karla/9780elina svitolina ♔ ana ivanović ♔ nina stojanović
m. sharapova s. lisicki m. hingis t. pironkova o. jabeur a. krunić b. strycova a. barty v. williams p. kvitova


Last edited by Milan.; Jan 27th, 2013 at 02:20 AM.
Milan. is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome