TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #651 of (permalink) Old Jan 4th, 2013, 01:39 PM
Gentleman
Senior Member
 
Gentleman's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 14,743
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Lepa Anina pobeda, ne desava se cesto da se mec zavrsi za malo vise od pola sata. Obecavajuce, ali mora biti oprezna, jer Garrigues jeste bolja od sve tri igracice koje je Ana lako pobedila ovih dana. Verujem da ce pobediti, ali samo neka odrzi koncentraciju na visokom nivou.

Kad smo kod koncentracije, da li vam se čini da se Ana malo naljutila na Novaka pred kraj dubl meča? Bilo je to sve zabavno za gledati, ali ja potpuno razumem Anu. Novak je neko ko je siguran u sebe vec ravno dve cele sezone, prvi je, pobeđuje i njemu su ovakvi mečevi usputni i može da se šali. Ana je sa druge strane prošla kroz jako težak period po njen tenis koji je trajao duže nego što smo svi mislili i njoj je sada kada joj je forma u velikom usponu, svaki meč važan. Pretpostavljam da bi volela da je malo više mogla da vežba voleje i servis i tokom dubla, ali to nije bilo moguce jer je Novak sve pretvorio u veliko zezanje. Ne krivim ga, bilo je interesantno, ali mislim da Ani to i nije baš prijalo, možda do neke granice, ali pred kraj je vec verovatno želela što pre da ode da odmori i potom razgovara sa Nigelom koji joj je pretpostavljam rekao da dublove koristi da vežba igru na mreži. Tako mi se makar čini, da nije bila baš najsrećnija celokupnim Novakovim stavom prema meču. Razumem je.

U svakom slučaju, želim joj sreću sutra protiv Garriguesove. Ja nažalost neću moći da gledam jer me čeka važan intervju za početak internacionalne karijere. Nadam se da će cela ova godina biti lepa kao i njen pocetak, i za Anu i za mene.

Ana Ivanović Schweinsteiger

Gentleman is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome