TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!
View Single Post
post #1253 of (permalink) Old Oct 15th, 2012, 08:17 PM
country flag Cajka
Senior Member
 
Cajka's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 17,173
                     
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Just Do It View Post
Tako ja imam jednog druga koji slusa "alternativnu muziku" pa kad drustvo izadje u grad, konkretno ulicu Laze Teleckog, posto si iz NS-a sigurno znas kakva se muzika tamo slusa, znaci ili YU rock ili strana zabavna muzika, a on krene da vice, joj ne mogu ja da slusam ovu seljanu, ovo je za mene ponizenje.
E sad, odmah sledece nedelje mi na faksu i on je prozvan na tablu nesto da napise. Treba da napise HRVATSKA a on pise HRVACKA. Mislim se, debilu, obradjuj zemlju, nasao si meni da govoris da sam seljana jer slusam YU ROCK.
Zakljucak: Mozes slusati Janu i Canu a biti doktor nauka, a mozes biti "cool" i "alternativa" a ne znati kako se pise Hrvatska.
Pa, čak i u Laze Telečkog sad ima dosta narodnjaka. Ne znam ni gde ima domaćeg roka tamo, Tatabrada i možda oni Anđeli. U Londonu je strana muzika uglavnom, a u Teletu nešto glasno i strašno (ušla sam pretprošlog vikenda i odmah izašla, ne sećam se ni šta su puštali, bilo je glasno, mislila sam da će mi mozak eksplodirati). U onom Vinilu su narodnjaci, u Kućerku i Salašu narodnjaci, u Tapasu isto narodnjaci. Gde vi slušate taj rok? Nema bre nigde.

Što se tiče zaključka, slažem se. Ali možeš biti i doktor nauka, a nepismen. Da, da, ima i toga. Ja sam jednom gledala univerzitetski udžbenik koji je pisao doktor nauka. Čovek je imao bisere tipa "počeTci", "delioc", skraćenica "dr." (sve sa tačkom), "ne precizan", "predhodni". Moguće je da su neki što obrađuju zemlju pismeniji.

Edit: Bart je, inače, teško jedini stranac koji voli srpske narodnjake (ako uopšte to sluša). Mnogi stranci vole to.

Quote:
Originally Posted by Ana'sProcess View Post
I'm ok with Ana dating Bastian, women, Jelena Jankovic, Trump, Montgomery Burns from Simpsons...
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!!
Cajka is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome