TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!
View Single Post
post #1247 of (permalink) Old Oct 15th, 2012, 01:58 PM
country flag Linguae^
Senior Member
 
Linguae^'s Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6,117
                     
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Just Do It View Post
Tako ja imam jednog druga koji slusa "alternativnu muziku" pa kad drustvo izadje u grad, konkretno ulicu Laze Teleckog, posto si iz NS-a sigurno znas kakva se muzika tamo slusa, znaci ili YU rock ili strana zabavna muzika, a on krene da vice, joj ne mogu ja da slusam ovu seljanu, ovo je za mene ponizenje.
E sad, odmah sledece nedelje mi na faksu i on je prozvan na tablu nesto da napise. Treba da napise HRVATSKA a on pise HRVACKA. Mislim se, debilu, obradjuj zemlju, nasao si meni da govoris da sam seljana jer slusam YU ROCK.
Zakljucak: Mozes slusati Janu i Canu a biti doktor nauka, a mozes biti "cool" i "alternativa" a ne znati kako se pise Hrvatska.Ne znam o cemu pricas, verovatno si pobrkao/la.
Onda to nisi bio ti, kazem ti.
Cisto, sta je tom momku 'alternativna' muzika? Ja iskreno volim da slusam ono sto ja volim da slusam, ima tu raznih zanrova, izvodjaca, cak raznolikog 'kvaliteta', ali u sustini ne komformizujem se ni u sta. Kad mi neki stranac kaze da voli da slusa 'srpsku muziku', ja logicno pomislim na Seke, Cece, Keruse, jer to je sad aktuelna domaca muzika i one, jelte, pevaju kojekude, ali meni je taj zvuk odvratan i nije mi jasno kako to ikome moze da prija, ali nek bira svako sebi, uopste me nije briga. Imam pravo na misljenje, mogu i da zakljucim nesto o coveku na osnovu toga sta slusa, ali to je moja stvar.

Last edited by Linguae^; Oct 15th, 2012 at 02:04 PM.
Linguae^ is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome