TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!
View Single Post
post #1246 of (permalink) Old Oct 15th, 2012, 12:26 PM
country flag Just Do It
Senior Member
 
Just Do It's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 47,684
                     
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Cajka View Post
Po mom mišljenju, naša muzika u proteklih dve decenije je uglavnom bila izuzetno loša (ne samo naša muzika), ali se slažem sa tim da se o ljudima ne može suditi na osnovu muzičkog ukusa. Uvek su mi na živce išli ljubitelji alternativnih pravaca koji sebe smatraju intelektualnom elitom u odnosu na "paore" koji vole Cecu i Jecu.

Da bi izgradio muzički ukus, potrebno je i vreme, a i poseban interes za muziku. Druga stvar je to što je pre dvadeset godina i ta "mejnstrim" muzika bila verovatno dosta kvalitetnija.
Tako ja imam jednog druga koji slusa "alternativnu muziku" pa kad drustvo izadje u grad, konkretno ulicu Laze Teleckog, posto si iz NS-a sigurno znas kakva se muzika tamo slusa, znaci ili YU rock ili strana zabavna muzika, a on krene da vice, joj ne mogu ja da slusam ovu seljanu, ovo je za mene ponizenje.
E sad, odmah sledece nedelje mi na faksu i on je prozvan na tablu nesto da napise. Treba da napise HRVATSKA a on pise HRVACKA. Mislim se, debilu, obradjuj zemlju, nasao si meni da govoris da sam seljana jer slusam YU ROCK.
Zakljucak: Mozes slusati Janu i Canu a biti doktor nauka, a mozes biti "cool" i "alternativa" a ne znati kako se pise Hrvatska.

Quote:
Originally Posted by Linguae^ View Post
Ljudi, ne znam da li se neko seca ili je gledao prosle nedelje u Lincu kad je Pesikan prenosio drugo kolo izmedju Bardet i Flipkens na Eurosportu, pa nije znao nakon reklama da je ukljucen u studio i prica on nekom na telefon glasno: "E...Ma evo me ovde, prenosim neke dve kokoske, ahahaha...Sta da ti kazem, ovo je katastrofa...Ma ove ne mogu loptu da pogode, gore su od najgorih, ovo nikad nisam gled'o...Ahahaha, ajde, ajde, zavrsice se i ovo..." I tako dalje.

@JustDoIt
Jesi li ti onaj sto slusa Cecu?! Ili sam pobrkao?! Neko me je napadao zbog Cece, ne mogu da se setim.
Ne znam o cemu pricas, verovatno si pobrkao/la.
Just Do It is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome