TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!
View Single Post
post #1170 of (permalink) Old Aug 12th, 2012, 05:03 PM
country flag JJ Expres
Senior Member
 
JJ Expres's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 5,373
                     
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Cajka View Post
Zlatna Milica... Ona je među poslednjima stigla u London, na nju sam skroz zaboravila. Kad sam se setila da ona tek pred kraj nastupa, palo mi je na pamet da bi mogla da iznenadi i osvoji bronzu, ali zlato je baš prijatno iznenađenje.Moguće je da lupaš, ali i meni je to uvek baš tako delovalo kao što ti opisuješ. Naravno, neće oni moći da naprave olimpijski bazen ako pošalju deset sportista manje na OI, ali može se, ipak, u nešto drugo uložiti (oprema, neplaćeni računi itd.)

Jasno je da na OI iz svake zemlje ide mnogo turista. Čavić se žalio da je u Selu tokom noći dreka kao na Ibici, bilo je i onih izveštaja o tome kako nije obezbeđeno dovoljno kondoma itd. Znači, dosta sportista ide tamo radi zabave. Među njima ima i naših sportista, naravno, ali ne samo sportista, mi tamo šaljemo i neke potpuno leve likove, koji su nekakav deo tima, Komiteta... Ne možeš im pohvatati imena i funkcije. Za nas ti je fora da se samo ugura što više ljudi, pa makar i naglavačke.

To me je podsetilo na moje putovanje do Crne Gore vozom. Bilo nas je desetoro u kupeu.
kruze glasine da su se nase odbojkasice jebale sa svim zivima za vreme olimpijade :ROFL:
na kraju je ova olimpijada ispala ok, mislim moglo je i bolje sto se broja medalja tice ali sta da se radi. cetiri cetvrta mesta je bas bzvze ali i njima svaka cast, nijanse su odlucivale, tako da u odnosu na Peking ova olimpijada je prosle mnogo mnogo bolje nadam se da ce poceti da se ulaze mnogo vise u ove "manje" sportove, navodno je olimpijski kompitet dosta pomogao strelcima u zadnje 4 godine(Arunovicka je ovo izjavila) i odmah se vidi pomak u odnosu na Peking
inace svaka cast Madjarima koji su su osvojili 8z 4s 5b na ovoj olimpijadi i hrvatima koji su se drasticno popravili u odnosu na prethodne OI( 3z 1s 2b)..

"You are unworthy of the true reality."
JJ Expres is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome