TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!
View Single Post
post #1164 of (permalink) Old Aug 12th, 2012, 08:29 AM
country flag Cajka
Senior Member
 
Cajka's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 17,193
                     
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Zlatna Milica... Ona je među poslednjima stigla u London, na nju sam skroz zaboravila. Kad sam se setila da ona tek pred kraj nastupa, palo mi je na pamet da bi mogla da iznenadi i osvoji bronzu, ali zlato je baš prijatno iznenađenje.

Quote:
Originally Posted by angus podgorny View Post
A i ta raspodela finansijskih sredstava deluje jednako nebulozno kao one busplus kartice - ništa u zemlji ne funkcioniše, a ispade da nam je najveći problem što ne ulazimo da odgovraajuća vrata u autobusu. Autobusi se možda zapale s vremena na vreme koliki su krš, ali ztao imjau hi-tech aparate za očitavanje kartica. Itd, itd. Sve po sistemu - samo da deluje da se nešto popravlja, a u stvari je sve seci uši, krpi dupe. E tako izgleda da je i sa slanjem na Olimpijadu - u treniranje sportista se ne ulaže ništa, ali se zato daju silne pare da se njih 200 hiljda pošalje na Olimpijadu da bi mogli da kažu ''naša delegacija je najbrojnija u regionu''. A kako da ti neutrenirani mučenici išta onda osvoje?
Napomena: moguće da lupam.
Moguće je da lupaš, ali i meni je to uvek baš tako delovalo kao što ti opisuješ. Naravno, neće oni moći da naprave olimpijski bazen ako pošalju deset sportista manje na OI, ali može se, ipak, u nešto drugo uložiti (oprema, neplaćeni računi itd.)

Jasno je da na OI iz svake zemlje ide mnogo turista. Čavić se žalio da je u Selu tokom noći dreka kao na Ibici, bilo je i onih izveštaja o tome kako nije obezbeđeno dovoljno kondoma itd. Znači, dosta sportista ide tamo radi zabave. Među njima ima i naših sportista, naravno, ali ne samo sportista, mi tamo šaljemo i neke potpuno leve likove, koji su nekakav deo tima, Komiteta... Ne možeš im pohvatati imena i funkcije. Za nas ti je fora da se samo ugura što više ljudi, pa makar i naglavačke.

To me je podsetilo na moje putovanje do Crne Gore vozom. Bilo nas je desetoro u kupeu.

Quote:
Originally Posted by Ana'sProcess View Post
I'm ok with Ana dating Bastian, women, Jelena Jankovic, Trump, Montgomery Burns from Simpsons...
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!!
Cajka is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome