TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #587 of (permalink) Old Jul 31st, 2012, 07:09 PM
country flag gloria7
Senior Member
 
gloria7's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 788
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Sale Jovanović besni na tviteru zato što su "Press", "Kurir", "Alo", "Blic", "B92" i ostali preneli vesto Ani-porno zvezdi, a nisu naveli da su preuzeli vest od "Telegrafa". Naziva ih lopovima, resavskom školom, jer nisu napisali ko je prvi objavio članak, tj.vest. Boli ih uvo za Anu i umobolan naslov koji može da joj naškodi. Ona je tu kolateralna štetna...totalno je nebitna, znaju da neće da ih tuži, nikad ništa ne demantuje, idealna je žrtva.

Pazi, njima je najveći problem što kradu jedno od drugih, a neće da navedu izvor, tj.ko je prvi objavio vest. Međutim, jako su složni kad "preuzmu" vest od Britanaca ili Švajcaraca, a ni tada ne navedu ime novinara ili lista koji je to objavio. Uopšte se ne bave time da li je vest lažna ili, u ovom slučaju, krajnje neumesna i ponižavajuća, već zašto niko nije naveo da je "Telegraf" to prvi objavio. To je za njih pitanje časti, a ne da li je vest proverena i tačna.

Prošle godine, 10.decembra, pročitam ja vest u "Kuriru" - "Hoću taj Vimbldon!" Znam da nema šanse da je Ana to izjavila, kad nekog pratiš godinama neke stvari možeš i da pretpostaviš. Tip se potpisao, kao uzeo intervju od Ane, a ona između ostalog kaže: "Ja sad idem u Australiju da počnem pripreme. Početak sezone mi je veoma bitan..." Pogledam ja još jednom datum - 10.decembar 2011.Pomislih, čoveče, kakav odlazak u Australiju, pa ona je tamo još od 8.novembra.

Ipak, ovo danas je nešto drugo. Mislim da su preterali i nimalo mi se ovo ne dopada.
gloria7 is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome