TennisForum.com - View Single Post - BeST SeRBiAN TEnniS SiTE
View Single Post
post #40 of (permalink) Old Apr 2nd, 2012, 11:58 AM Thread Starter
country flag Tenis Srbija
Senior Member
 
Tenis Srbija's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Belgrade/Zemun
Posts: 14,011
                     
Re: BeST SeRBiAN TEnniS SiTE

http://tenissrbija.blogspot.com/2012...-u-srbiji.html
"WTA turnir u Beogradu 2009., pa onda 2012. godine - bile su najave iz raznoraznih izvora. Ne samo da nije došlo do organizacije jednog takvog takmičenja, već je Srbija ostala jedna od retkih zemalja u regionu bez ozbiljnog ITF čelendžer turnira za dame.

Kada su Ana Ivanović i Jelena Janković 2008. godine žarile i palile svetskom scenom svi su se utrkivali da im čestitaju. Onda su raznorazni, naravno na krilima uspeha "naših devojaka", obećavali jedan veliki turnir u našoj metropoli. Ana i Jelena su u međuvremenu ispale iz 10 najboljih na svetu, a zajedno s njima i naša nadanja da ćemo imati priliku da izbliza uživamo u bravurama najboljih teniserki sveta.

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ

Pre skoro četiri godine, tačnije krajem 2008., sajtu Tenis Srbija je čak i u WTA organizaciji potvrđeno da postoji velika šansa da Beograd organizuje jedno vrhunsko takmičenje. Tada nas je generalni sekretar Saveza uveravao da će Srbija skoro sigurno "u svojoj dnevnoj sobi gledati najbolje teniserke sveta", dodavši da je to rezultat napora TSS-a u svetskim organizacijama...
"
Tenis Srbija is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome