TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #484 of (permalink) Old Feb 12th, 2012, 01:34 PM Thread Starter
country flag Cajka
Senior Member
 
Cajka's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 17,167
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Quote:
Originally Posted by JAS_ View Post
E ako ti mislis, onda nema sta da se raspravlja i nema sta Ana da se oseca neugodno kad se mesecima provlaci kroz medijsko blato, sto kroz novine, sto kroz komentare anonimnih citalaca, sto kroz aluzije komentatora, kad se u oficijelnim izjavama Ana sturo podrzi.
Raspravljaj se, boli me dupe. Samo nemoj sa mnom, ja sam rekla šta mislim u vezi sa tim saopštenjima za javnost i to je to.

Quote:
Izvini, ali ti si zamajac te svadje - najvise je tvojih komentara ovde; osim tebe (i Glorije) svi Anini fanovi se u ovome manje vise slazu. Ah da, i Linguae (navijac obe). But, essentially you keep it going, tako da je ova izjava u najmanju ruku nekredibilna da ne kazem nesto ostrije.
Pritom, ovde su samo srpski fanovi, jer smo stranim fanovima zabranili da se izjasnjavaju. Posto su oni, jel' te manje objektivni od navijaca obe.
Svađa je počela na drugom mestu, još pre dve nedelje. A ova "nova" rasprava nastala je nakon Glorijinog posta, pošto ovde svi mogu da budu razočarani čime žele, ali kad Ana kaže da ne igra FK, tad niko ne sme ništa da kaže. Svi moraju da aplaudiraju na to. Ja neću. Zašto da aplaudiram? Da ne bi još neko sa Aninog zvaničnog foruma došao da me nakrpi? Meni ne smeta. Neka prave naloge svakodnevno, ali nek idu u GM da je brane, nek je ne brane od mene, ja joj sigurno ne želim loše.


Quote:
Kad malo bolje razmislim da li ima neko ko nije navijac obe osim Glorije na toj strani svadje?
Evo ja sam navijac obe, ali kontam da sa mnom nesto definitivno nije u redu, posto svi ostali navijaci obe za koje znam nekako uvek imaju vise razumevanja za Jeleninu stranu price, nego za Aninu.
Pa, ti si rekla da više nisi Anin fan, a da za JJ ne možeš da se zagreješ, tako da ne znam zašto sebe svrstavaš u navijače obe...

Čekaj, ako volim Anu, moram da pljujem JJ? I ja svašta pitam. Nije ni čudo što navodno ne postoje ti što navijaju za obe, pobegli su. Nego, a šta ti misliš? Da sam ja Jelenin navijač koji mrzi Anu, ali se iz nekih bizarnih razloga pretvara da voli obe? Ti to zaista misliš ili više ne možeš da smisliš nešto pametnije kako bi mi "pritiskala dugmiće"? Verujem da sam ja sa tobom razmenila nekoliko stotina privatnih poruka, zar je moguće da ti misliš da ja ne navijam za Anu? Svašta.

Quote:
Ah, preterujes, odlicno se snalazis

Ts ts, nije tebi lako, nije lako.
Da, da, kako sam prepredena. Kao mačka. Glumim nevinašce, a zapravo stotinu zala spremam Ani i njenim fanovima.

Quote:
A tek navijaci obe...duplo
Šta je pristrasno? To što ne verujem u jednostrane priče, kako je jedna veštica, a druga svetica. Za mene nijedna od njih nije neko božanstvo kom se klanjam.

Quote:
Dakle, kad se Sneza zali na TSS, to mora da je s razlogom, sigurno ni njenu cerku ne tretiraju dobro, dok su Anine zamerke na tretman TSS-a iskljucivo rezultat nezrelosti i sujete?
Pa naravno da im zamera, zamera im bas to sto Ana nije igrala, a Jelena jeste. Sta se sada pravis da ne razumes?
(Btw, onaj ko drugima pausalno deli dijagnoze nema prava da se vredja kad mu kazu da ne razume, mada ja se s tobom slazem, razumes ti odlicno, samo se pravis )
Ja ovde ništa ne razumem, JAS. Ali iskreno. Ne znam zaista za šta me ovog puta optužuješ. Rekla sam jasno, vrlo jasno šta mislim o Snežaninom ispadu u novinama. Ali sam takođe rekla i da ne mislim da Sneška proganja Anu, samo zato što je znala da Ana pije kafu. To je bilo na naslovnim stranama. Ne znam i ne razumem šta ovim pokušavaš da dokažeš. Vidim da izvlačiš moje rečenice iz konteksta, izvrćeš... Izi je otišla, JAS. Ne verujem da će se vratiti. Nadoknadi taj gubitak na drugom mestu.

Quote:
I na kraju, Cajka, rekla si kako ne mora Ana uvek da igra jer ne igra ni Jelena. Pa mi se onda slazemo. Cemu rasprava?
Eto ovaj put nije igrala, a sledeci mozda hoce, a mozda i nece. Ali nije rekla da nece vise igrati, to si ti rekla da ne treba vise ni da igra. Mislim stvarno te ne razumem, kontradiktorna si...
Dobro, JAS, ajmo... kao detetu... Napisala sam "ne svaki put". Time sam htela da kažem da bi bilo zaista lepo kada bi ovaj put odlučila da igra, znaš - ovo sad je polufinale. Ako ne odigra ove godine, možda kasnije neće ni biti ovakve prilike, pa neće biti ni toliko bitno da li će igrati ili ne. Išta jasnije? Mislim da je bitno da u polufinale repka ide u punom sastavu i da se bar za polufinale zaboravi čija je mama kakva, ko kreira haljine, ko dobija ruže itd. Ako ne bude igrala, biću razočarana, ali to je to. Ne brini, ja neću na svakih dva meseca najaljivati demonstrativni odlazak sa foruma i govoriti kako prestajem da navijam za Anu svaki put kad me razočara.

Quote:
Originally Posted by Ana'sProcess View Post
I'm ok with Ana dating Bastian, women, Jelena Jankovic, Trump, Montgomery Burns from Simpsons...
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!!
Cajka is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome