TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #473 of (permalink) Old Feb 12th, 2012, 02:32 AM
country flag Милан_СРБ
Senior Member
 
Милан_СРБ's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 420
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Quote:
Originally Posted by Cajka View Post
Ako Savez nije odreagovao kad je Snežana napala njih (!!!), zašto bi odreagovali kad je Snežana napala Anu? I Petrova je sad nešto kenjala za to što Šarapova igra kad igra za FK, Vinči je prozivala Skjavone i Penetu kad su nakon tolikih godina nastupanja za FK i osvajanja istog odlučile da propuste FK, što zbog povreda, što zbog činjenice da nijedna od njih dve nema više 20 godina, pa da igraju sve živo. Nisam primetila da su savezi tih zemalja poušali nekoga da brane, a Italijani imaju itekako razloga da brane Skjavone i Penetu. Francuskinje su bile odvratne jedne prema drugima... Odbijale da se rukuju nakon mečeva, Reza je rekla za Bartoli da je užasna osoba... Nisam primetila da se njihov savez mešao u to. Zapravo, i jedna i druga su izvisile barem jednom. Nema tu Savez šta da se petlja, bilo bi sasvim neukusno da oni komentarišu Anine i Jelenine čarke i da dele pravdu. Niko to nije komentarisao, ni njihove saigračice, ni Novak kad su ga pitali... To je, jbg, osnovna kultura.
Nisi shvatila...
Ne mora savez da komentarise ili brani bilo koga, pogotovo kada se te prozivke desavaju na turnirima i za vreme turnira.
Obzirom na to da savez nije izjavio nista povodom Snezanine izjave, a u izjavi je Snezana rekla kako ona tamo negde pije kafu dok njena cerka gine za tim, ispalo je da je to misljenje i samog saveza, jer ako se dozvoljava majci kapitena nase repke da daje takve izjave i da proziva druge, onda ja mogu da imam utisak da je takva izjava protiv Ane odgovarala i savezu u tom trenutku. Ima na tezini kada majka jedne teniserke proziva drugu teniserku jer njena cerka treba sve sama. Pa je l' je neko terao da igra 'sama', je l' je neko terao da igra uopste ili to sama hoce? Ako hoce sama, to je njena odluka, to sto drugi ne igraju ne treba da bude njen problem, vec treba sebe da gleda...

ONCE A SLAM WINNER, ALWAYS A SLAM WINNER!
Maybe that's why we're always wondering when Juan Martin del Potro will "return to form",
or why we always called a well-past-his-prime and unseeded Marat Safin "dangerous",
or why we insist on reminding that Ana Ivanovic a "former French Open champion",
even though almost any serious tennis fan would know that!
Милан_СРБ is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome