TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #467 of (permalink) Old Feb 12th, 2012, 12:56 AM
country flag Frka_panika
Junior Member
 
Frka_panika's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 38
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Quote:
ja sam do sada cuo n puta djokovica,tipsarevica i troickog kako psuju za vreme meca ali ocigledno se jedino vazi ako te ptorivnik razume po tvom misljenju
Ona nije psovala za vreme meča, već je imitirala Anu i onda je rekla "Puši ga". Đoković, Troicki, Tipsarević nikada nisu psovali protivnika, to je razlika.

Quote:
neko je pokushao da objasni ovu sitaciju..ana je imala 2 karte za vip lozu ali je trazila jos karata i nisu mogli da joj omoguce, tako da je zavrsila na "plafonu"
Sada ti ne pišeš uopšteno i u fazonu "rekla-kazala"? Izgleda da kada neko stane u Aninu odbranu onda sve što napiše mora da bude objavljeno u Službenom glasniku inače nije istina. Opet dvostruki aršini.


Quote:
Jasno je kao dan da Savez jede govna. I ja sam sedela na plafonu za vreme finala DK-a, pošto se od tzv. VIP ličnosti nije moglo doći do normalnih mesta. Ma, srećna sam što sam i plafon dobila, mnogo ljudi je izvisilo za karte. Drugarica je stala u red nekoliko sati pre nego što se otvorio šalter, pa smo jedva dobili karte. Ja sam pokušala da kupim karte pred meč sa Argentinom, pa su mi rekli da su karte puštene u prodaju, ali da su istog momenta povučene. Šta oni muljaju sa tim kartama, bog sveti zna.
To ne može ni da se poredi, pretpostavljam da ti nisi reprezentativka Srbije.
Frka_panika is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome