TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #28 of (permalink) Old Dec 18th, 2011, 05:56 PM
country flag Милан_СРБ
Senior Member
 
Милан_СРБ's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 420
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Quote:
Originally Posted by Cajka View Post
Nisam ja pomenula da treba da se druže. To me uopšte ne zanima. Enan i Kim nisu baš drugarice. I mislim da Ana i JJ imaju mnogo toga zajedničkog, nisu uopšte toliko različite. I Jelenini i Anini fanovi stalno ističu kako su potpuno raztličite osobe, nebo i zemlja... O tome imam posebno mišljenje, ali ne bih o tome. Ja volim obe i pišem u oba foruma, komuniciram sa oba tabora, neću da pljujem ni vas ni njih, pa ću te njihove sličnosti i razlike preskočiti.Pa sa Bilom. JJ ju je imitirala (nakon godinu dana, doduše), ali taj čovek je učinio mnogo veća zlodela... A onda je došao i tražio da se slikaju s njim, znajući da ne mogu da odbiju... E, to je ponižavanje, ruganje i omalovažavanje, a ne onaj Jelenin pokušaj imitacije ili Snežanine izjave.

Što ih nije isekla oboje? Jelenu isekla, a njega ostavila... I napisala da joj je čast što ga je upoznala. Vau! Jbg, meni je taj potez urnebesan, a njen komentar tužan. Nisam ja nikad bila nešto besna zvog toga. Ali jesam bila razočarana.
Ispada da se samo Ana slikala s njim i da je to samo njena sramota, gde je u toj prici Jelena? Sta kao Jelena nije napisala da joj je cast, pa je samim tim njena sramota manja, ne razumem... I nije bas za poredjenje slikanje sa imitacijom/izjavom! Sta jednu Snezanu Jankovic briga s kim Ana pije kafu i gde, dok njena cerka koja je vecito povredjena kad igra za repku sve mora sama jer se Ana seta s deckom i ispija kaficu... Ana se tad dogovorila sa selektorom da ne igra jer nije mogla da doprinese repki u tom trenutku, verovatno su se tad dogovorili da ne bude uopste prisutna... I tu se nasla jedna Sneza da komentarise pijenje kafe! Razloge za to necu da trazim, iako bih mogao da napisem dosta o tome, ali pretpostavljam da imamo itekako razlicito misljenje! Imitacija je isto bila neverovatno glupa stvar, jer je Jelena tad sa 2:1 uspela da pobedi Anu, a Ana je tad bila u velikoj krizi... Nikad ne bih ismevao nekoga kome ne ide, pogotovo ako je taj neko u mnogo boljem polozaju sto se tice medjusobnih meceva... To je bilo neverovatno jadno!

ONCE A SLAM WINNER, ALWAYS A SLAM WINNER!
Maybe that's why we're always wondering when Juan Martin del Potro will "return to form",
or why we always called a well-past-his-prime and unseeded Marat Safin "dangerous",
or why we insist on reminding that Ana Ivanovic a "former French Open champion",
even though almost any serious tennis fan would know that!
Милан_СРБ is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome