TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #26 of (permalink) Old Dec 18th, 2011, 06:26 PM Thread Starter
country flag Cajka
Senior Member
 
Cajka's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 17,173
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Quote:
Originally Posted by Милан_СРБ View Post
Zasto da igraju zajedno na Olimpijadi, zasto je to steta? Je li to njihova obaveza? Da li je njihova obaveza da se druze i vole SAMO zato sto dolaze iz iste zemlje - ne, naravno da nije... One verovatno nikada nece igrati zajedno (sem mozda u Fed kupu, mada i to gledaju da izbegnu) i meni nije zao zbog toga! Nemam iluziju da neko ko je iz iste zemlje mora da se voli, druzi... To sto bi neki od vas voleli da se one gotive i druze, to je vasa stvar... Njima je jedino zajednicko to sto su obe iz Srbije, nijednu zajednicku stvar vise nemaju (sem sto su obe psihicki nestabilne, al' to nije tema)... To sto su momci dobri drugari ne znaci da i one to treba da budu, stavise teniseri se mnogo vise druze za razliku od teniserki (jedino Voznijacka hoce da bude dobra sa svima i da svima njene fore budu smesne )! Problem je u tome sto ih mi odavde uvek posmatramo kao dva roga u vreci, poredimo ih i svadjamo se koja je bolja, a one su dve potpuno razlicite igracice i licnosti!
Nisam ja pomenula da treba da se druže. To me uopšte ne zanima. Enan i Kim nisu baš drugarice. I mislim da Ana i JJ imaju mnogo toga zajedničkog, nisu uopšte toliko različite. I Jelenini i Anini fanovi stalno ističu kako su potpuno raztličite osobe, nebo i zemlja... O tome imam posebno mišljenje, ali ne bih o tome. Ja volim obe i pišem u oba foruma, komuniciram sa oba tabora, neću da pljujem ni vas ni njih, pa ću te njihove sličnosti i razlike preskočiti.

Quote:
Originally Posted by VALUNA View Post
Sa kim je ona ostala? Ne razumem.
Pa sa Bilom. JJ ju je imitirala (nakon godinu dana, doduše), ali taj čovek je učinio mnogo veća zlodela... A onda je došao i tražio da se slikaju s njim, znajući da ne mogu da odbiju... E, to je ponižavanje, ruganje i omalovažavanje, a ne onaj Jelenin pokušaj imitacije ili Snežanine izjave.

Što ih nije isekla oboje? Jelenu isekla, a njega ostavila... I napisala da joj je čast što ga je upoznala. Vau! Jbg, meni je taj potez urnebesan, a njen komentar tužan. Nisam ja nikad bila nešto besna zvog toga. Ali jesam bila razočarana.

Quote:
Originally Posted by Ana'sProcess View Post
I'm ok with Ana dating Bastian, women, Jelena Jankovic, Trump, Montgomery Burns from Simpsons...
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!!
Cajka is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome