TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku
View Single Post
post #23 of (permalink) Old Dec 18th, 2011, 04:55 PM
country flag Милан_СРБ
Senior Member
 
Милан_СРБ's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 420
                     
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Quote:
Originally Posted by Cajka View Post
Pa, to i jeste najsmešniji detalj. Odsekla je JJ da bi na slici ostali samo Klinton i ona. E, to je srpski mentalitet. JJ nije objavila tu sliku, ali moguće je da bi i ona odsekla Anu. Iste su one po tom pitanju.

To je sad posebna priča, ali velika je šteta zbog toga. Da se Enan nije povukla, Kim i ona bi igrale zajedno dubl na Olimpijadi. Naše devojke nikad neće preležati svoje dečije bolesti.
Zasto da igraju zajedno na Olimpijadi, zasto je to steta? Je li to njihova obaveza? Da li je njihova obaveza da se druze i vole SAMO zato sto dolaze iz iste zemlje - ne, naravno da nije... One verovatno nikada nece igrati zajedno (sem mozda u Fed kupu, mada i to gledaju da izbegnu) i meni nije zao zbog toga! Nemam iluziju da neko ko je iz iste zemlje mora da se voli, druzi... To sto bi neki od vas voleli da se one gotive i druze, to je vasa stvar... Njima je jedino zajednicko to sto su obe iz Srbije, nijednu zajednicku stvar vise nemaju (sem sto su obe psihicki nestabilne, al' to nije tema)... To sto su momci dobri drugari ne znaci da i one to treba da budu, stavise teniseri se mnogo vise druze za razliku od teniserki (jedino Voznijacka hoce da bude dobra sa svima i da svima njene fore budu smesne )! Problem je u tome sto ih mi odavde uvek posmatramo kao dva roga u vreci, poredimo ih i svadjamo se koja je bolja, a one su dve potpuno razlicite igracice i licnosti!

ONCE A SLAM WINNER, ALWAYS A SLAM WINNER!
Maybe that's why we're always wondering when Juan Martin del Potro will "return to form",
or why we always called a well-past-his-prime and unseeded Marat Safin "dangerous",
or why we insist on reminding that Ana Ivanovic a "former French Open champion",
even though almost any serious tennis fan would know that!
Милан_СРБ is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome