TennisForum.com - View Single Post - Het Pong Café (voor al degenen die wat Nederlands kunnen) vol II
View Single Post
post #10 of (permalink) Old Dec 19th, 2008, 02:02 PM
country flag AndriesWijma
Senior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 246
                     
Re: Het Pong Café (voor al degenen die wat Nederlands kunnen)

Quote:
Originally Posted by Dinkie View Post
Maybe an idea to open the Pong Cafe again so we can have off-topic discussions here.

For Andries for example. Andries, I read you have not been abroad much. Now you are planning to live in Peru permanently. Aren't you going to miss your family and friends or is the prospect in Peru better? Do you know the people you are going to live with. How will you you make a living?
If you don't want to answer then that is ok, I am just curious.

And Sarah, you are moving here? I had no idea!!! Are you sure? Australia seems a great country to live in, why do you want to move?
Ha ja in het Nederlands typ ik toch net wat sneller.

De vertrouwdheid van familie zal ik vast wel eens missen. Ik ben echter al mijn hele leven veel op mezelf dus ik hoef op dat gebied nauwelijks te ontwennen. Vrienden heb ik ook niet echt, in ieder geval niet in actieve zin.
Ik heb me nooit thuisgevoeld op aarde en heb nooit zo geloofd in geld en werk enzo, wel in universele liefde. De laatste tijd gaan de innerlijke ontwikkelingen extra snel en zie ik bijna alleen nog de waanzin van het moderne leven. Daardoor gaat het contact met mensen steeds moeizamer. Koetjes en kalfjes krijg ik niet meer uit mijn mond.
En ik hoop maar dat ik nu geen vervelende reacties oproep. Ik geef alvast toe dat ik erg eigenwijs ben en dat het arrogant kan overkomen. Mede daarom heb ik me tot nu toe weinig laten horen op dit forum.

In Peru wil ik een nieuwe balans vinden. Ik voel dat ik de pure natuur erg nodig heb. Voorlopig is alleen degene bij wie het plan begonnen is zeker van de overstap. Ik ken hem nog niet zo goed behalve van veel mailcontact, maar de komende weekeinden zullen we vaak samenkomen. Onzekerheid is er wel bij mij of ik nog wel met mensen kan samenleven, waar en hoe dan ook. Toch zie ik dit plan als verreweg de beste optie die ik heb.

We proberen daar zo snel mogelijk zelfvoorzienend te zijn. In het begin zal het wel even afzien zijn en is er veel werk te doen. Maar we weten waarvoor we het doen. Als we het slim aanpakken dan hebben we op termijn vooral tijd om te genieten.
We houden het overigens zo natuurlijk mogelijk dus geen moderne voorzieningen en niet eens echt huizen. Ieder mens/gezin heeft een eigen hectare grond om op te lezen. En daarbij nog wat gemeenschappelijke ruimte.

Ik ben er niet zo goed in om korte teksten te schrijven. Neem het mij alsjeblieft niet kwalijk.
AndriesWijma is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome