Is this happening to anyone else... - TennisForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old Dec 25th, 2003, 06:21 AM Thread Starter
Team WTAworld
Senior Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Canada
Posts: 6,350
                     
Question Is this happening to anyone else...

When I try and go to view these videos (especially the Rubin ones) it won't let me I hear the audio just not the visual. And then when I try to copy the link of the video in it shuts down my computer....

http://www.australianopen.com/en_AU/.../tv/index.html

Oh well

If anyone can fix this please tell me.
pReUrBrIyN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Dec 25th, 2003, 06:53 AM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Somewhere in the space!
Posts: 1,202
                     
CrHuAbNiDnA!

You have to choose Full Screen and then everything is OK. I went with high bandwith. Hope it helps!

Bye!
matija-seles is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Image Verification
Please enter the six letters or digits that appear in the image opposite.

Registration Image

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome