TennisForum.com - View Single Post - **Jasmina Tinjic Chearing Thread**
View Single Post
post #24 of (permalink) Old May 15th, 2007, 10:02 AM Thread Starter
country flag tennismaster8820
Senior Member
 
tennismaster8820's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Safe place.
Posts: 20,191
                     
Re: **Jasmina Tinjic Chearing Thread**

JASMINA TINJIĆ Od trinaest hrvatskih tenisačica jedina prošla kvalifikacije za ženski turnir

Puno očekujem od Zagreba

Od trinaest hrvatskih tenisačica koliko ih je ukupno igralo u kvalifikacijama ženskog turnira Unique Zagreb Opena, do glavnog se turnira probila tek - Jasmina Tinjić (16), koja uza Splićanku Petru Martić ima status naše ponajbolje mlade igračice. Jasmina je u dojmljivom izdanju jučer prošla zadnju prepreku u kvalifikacijama, Švicarku Stefaniju Boffu (6:3, 6:4).
- Nisam igrala najbolje što mogu, bilo je popuštanja koncentracije početkom drugog seta (gubila 1:3). No, svejedno nije bilo bojazni za prolaz, tek malo više posla nego u dva prethodna meča koja su za mene bila lakši trening - puna samopouzdanja je Jasmina, koja vjeruje da u Zagrebu još nije rekla zadnju riječ.
- Mislim da ovdje mogu igrati sa svakom tenisačicom i da mogu do pravog rezultata - najavljuje Tinjić, koja hrvatskoj javnosti nije previše poznata, no radi se o djevojci iz Tuzle koja već nekoliko godina živi i trenira u Splitu i kojoj mnogi predviđaju blistavu tenisku budućnost.
- Najčešća baza su mi tereni na Firulama, a trener mi je Duje Mrduljaš - objašnjava Jasmina, koja je početkom godine pobijedila u Australiji i Ruskinju Anastaziju Pavljučenkovu, prvu juniorku svijeta.
- Dulje nisam igrala juniorske turnire, pa zato nemam naročit renking. Stoga ću u Roland Garrosu morati igrati u kvalifikacijama. Planiram igrati sva tri juniorska Grand Slam turnira, no sve češće pokušavat ću i na seniorskim turnirima. Cilj? Uvijek želiš najbolje, biti u samom vrhu. No, najbitnije je zdravlje, ostalo će sigurno doći - zaključuje Tinjić.

Ovo je tekst iz Večernjeg lista, utorak, 15.5.2007.
tennismaster8820 is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome